Yürüyerek Gittiği Hastanede Ölen Eski Müdür Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Yürüyerek Gittiği Hastanede Ölen Eski Müdür Toprağa Verildi

Yürüyerek Gittiği Hastanede Ölen Eski Müdür Toprağa Verildi

Samsun'da karın ağrısı şikayetiyle yürüyerek gittiği hastanede kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Seyfettin Dönmez, toprağa verildi.

12.03.2014 17:30  Güncelleme: 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da karın ağrısı şikayetiyle yürüyerek gittiği hastanede kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları eski Müdürü 58 yaşındaki Seyfettin Dönmez, toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde 9 yıl müdür olarak görev yaptıktan sonra geçen yıl emekli olan 1 çocuk babası 58 yaşındaki Seyfettin Dönmez, geceleyin rahatsızlanınca karın ağrısı şikayetiyle yürüyerek gittiği Gazi Devlet Hastanesi'nde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.

Seyfettin Dönmez, Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki Fevzi Çakmak Camii'nde bugün öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Hasan Rıza Aydın, Samsun'daki hastanelerde görevli doktor, sağlık personeli ve belediye başkan adayları ile Dönmez ailesi ve yakınları katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yürüyerek Gittiği Hastanede Ölen Eski Müdür Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement