Yusuf Güney'den Megastar Tarkan'a yalaka göndermesi - Son Dakika
Magazin

Yusuf Güney'den Megastar Tarkan'a yalaka göndermesi

Şarkıcı Yusuf Güney, Megastar Tarkan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e kullandığı ifadeler sebebiyle yalaka göndermesi yaptı.

27.09.2019 21:43  Güncelleme: 21:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Yusuf Güney, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yönelik olarak kullandığı ifadeler nedeniyle meslektaşı Tarkan'a tepki gösterdi ve yalaka göndermesinde bulundu.

Yusuf Güney'den Megastar Tarkan'a yalaka göndermesi

NE OLMUŞTU?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tarkan'ın Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen konserine gitmişti. Konseri sırasında şarkılarına bir süre ara veren Tarkan, kendisini izlemeye gelen İmamoğlu ve Soyer çiftine teşekkür etmişti. Soyer'in İzmir için çok güzel şeyler yapacağına inandığını belirten Tarkan, İmamoğlu için de "Güler yüzünüzle, samimiyetinizle, sahiciliğinizle gün gibi doğdunuz İstanbul'a. İnşallah çok güzel şeyler yapacaksınız. İnanıyoruz. Yanınızdayız. Sizi seviyoruz. Onurlandırdınız bu gece konserime gelerek" demişti. Söz konusu anlara ilişkin olarak bugün şarkıcı Yusuf Güney'den tepki geldi.

Yusuf Güney'den Megastar Tarkan'a yalaka göndermesi

"İNCE BİR MESAJDIR ANLAYANA"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Yalakadan sanatçı olmaz" şeklindeki ifadesiyle Tarkan'ın görüntülerini birleştiren Güney, şunları söyledi: İnce bir mesajdır, anlayana: Sayın Kılıçdaroğlu ne demiş? Arkadaşlar Tarkan'a, megastarımıza lafım yok. Lafım ve bu videoyu paylaşma nedenim bana aylardır hakaret eden şahıslara naçizane bir göndermedir.

Yusuf Güney\'den Megastar Tarkan\'a yalaka göndermesi

Son Dakika Magazin Yusuf Güney'den Megastar Tarkan'a yalaka göndermesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (166)

  • Kzk: Yusuf haklı 80 168 Yanıtla Baba: Yusuf çok merak ediyorsan yalamanın kim oldugu aynaya bak evladim aynaya 2 konser kapmak için yalakalik yapan sensin tarkanın buna ihtiyacı yok adamada para çok ya sende 84 30
  • Yusuf yusuf : Sende yalakasın Yusuf Yusuf 151 56 Yanıtla
  • Hmm: Tarkan ın ismiyle prim yapmaya çalışıyor aklı sıra. Sen Tarkan'ın tırnağı olamazsin. 138 45 Yanıtla
  • Adem : Tarkan en iyi popcu star. Sen kimsin.. Neden yalakalığa ihtiyaç duysun.. Sen kendine bak 119 48 Yanıtla
  • Corç: Yusuf aç bir soda iç gazın gitsin. 38 17 Yanıtla
  • Dünkü: Veledin konuştuğuna bak.. sen kimin yalakalığını yapmış oluyorsun bu lafları ederken yalakaaaaa..... 45 6 Yanıtla
  • Kayserili: Haddini bil Yusuf. 39 11 Yanıtla
  • Yusuf yusuf: Yosuf sence kim yalakadir 34 14 Yanıtla
  • DEİST.: YUSUF GÜNEY BÖYLECE kendisinin kimin yalakası olduğunu belli etti. 31 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement