Yusuf Halaçoğlu'nun Aynı Adı Taşıyan Akrabası İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Yusuf Halaçoğlu'nun Aynı Adı Taşıyan Akrabası İntihar Etti

Kayseri Bağımsız Milletvekili ve İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Yusuf Halaçoğlu'nun aynı adı taşıyan akrabası, Kozan'da görevli olduğu devlet dairesinde silahla intihar etti.

01.11.2017 09:53  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Kozan ilçesinde Kayseri Bağımsız Milletvekili ve İyi Parti Kurucular Kurulu üyesi Yusuf Halaçoğlu ile aynı adı taşıyan akrabası 35 yaşındaki Yusuf Halaçoğlu, tabancayla göğsüne ateş ederek yaşamına son verdi.

TABANCAYLA GÖĞSÜNE ATEŞ ETTİ

Kozan İlçe Belediyesinde 9 yıldır sözleşmeli memur olarak çalışan evli ve 1 çocuk babası Yusuf Halaçoğlu, sabah erken saatlerde görev yaptığı binaya geldi. Görevliden çay isteyip içtikten sonra çalışma odasının kapısını kapatan Halaçoğlu, tabancayla göğsüne ateş etti.

Yusuf Halaçoğlu'nun Aynı Adı Taşıyan Akrabası İntihar Etti

İntihar eden Yusuf Halaçoğlu

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Silah sesi üzerine odaya giren diğer çalışanlar, Yusuf Halaçoğlu'nu kanlar içinde buldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan kontrolde Halaçoğlu'nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Borç nedeniyle yaşamına son verdiği ileri sürülen Yusuf Halaçoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Yusuf Halaçoğlu'nun Aynı Adı Taşıyan Akrabası İntihar Etti
BABALARI AMCA ÇOCUĞU

İntihar eden Yusuf Halaçoğlu ile tarihçi, Kayseri Milletvekili İyi Parti Kurucular Kurulu üyesi Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu'nun babalarının amca çocukları olduğu öğrenildi.

Yusuf Halaçoğlu\'nun Aynı Adı Taşıyan Akrabası İntihar Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yusuf Halaçoğlu'nun Aynı Adı Taşıyan Akrabası İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement