Yusuf Tunaoğlu Futbol Yönetim Merkezi açıldı - Son Dakika
Spor

Yusuf Tunaoğlu Futbol Yönetim Merkezi açıldı

Yusuf Tunaoğlu Futbol Yönetim Merkezi açıldı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapımı tamamlanan Yusuf Tunaoğlu Futbol Yönetim Merkezi'nin açılışını yaptı.

16.10.2019 16:23  Güncelleme: 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapımı tamamlanan Yusuf Tunaoğlu Futbol Yönetim Merkezi'nin açılışını yaptı. Törende konuşan Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi'nin kendisi için 'Hakkımı helal etmiyorum' açıklamasına, "Ben polemiklerin içine girmem" yanıtını verdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapımı tamamlanan Yusuf Tunaoğlu Futbol Yönetim Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Futbolun merkezinin artık Ümraniye olması gerektiğini söyleyerek sözlerine başlayan Fikret Orman, "Arka tarafta da futbol akademisiyle ilgili bir yatırım planı var. Oraya da yeni sahalar ve tesisler yapacağız. Projesi hazır. Scout ekibi Fulya'daydı ve artık buraya taşınacaklar. Bir yere ihtiyacımız vardı. Projelendirdik ve bitti. Bu işin buraya gelmesinde Melih Aydoğdu'nun emeği ve parası var. Kendisini camiam adına tebrik ediyorum. Allah rahmet eylesin, Yusuf abinin adına bir tesis vardı ama biz göreve gelmeden önce bu tesis gitmişti. Bu tesise de onun ismini verdik. Kendisinin ismini yaşatmamız gerekiyordu. Bu nedenle de çok mutluyum. Güzel oldu. Bizim de transfer görüşmelerimiz oluyor, futbol A takımı toplantılarımız oluyor. Ana binanın içinde futbolcuların olduğu yerde olmasını çok doğru bulmuyordum. Ayrılması gerekiyordu. Futbol Direktörü Ali Naibi de olmak üzere herkes bu tarafa geçiyor. Hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah geri kalanını da bizden sonraki yönetimler bitirirler. Futbol aklının Ümraniye'de olması lazım. Bunun da bir an evvel yapılması lazım" ifadelerini kullandı.

"Ben polemiklere girmem"

Başkan adaylarından Ahmet Nur Çebi'nin bugün yaptığı basın toplantısında Fikret Orman için kullandığı "Hakkımı helal etmiyorum" sözü hatırlatılan Orman, konuyla ilgili ifadeler kullandı. Seçim sürecinde aday olmadığını söyleyen Fikret Orman, "Beni adaylık polemiklerine sokmayın. Ahmet abi ile bizim aramızda duygusal bir durum var. Onun kırgınlıkları olur. Laflar çarpıtılır, bazıları dolduruşa getirir, bunlar olur. Ben seçimin adayı değilim. Aday olsam, söylediklerine net cevap veririm. Ama şu anda söylediğim şey başka rotalara gider. Adaylar kendileri aralarında, geçmişle alakalı değil, gelecekle alakalı konuşmalı. Kimse Beşiktaş'ın geçmişine aday değil. Polemiklere girdiğimiz takdirde, o onu dedi gibi birçok konu çıkartırız. Polemiklere girmek istemiyorum. Seçimler bitince, günü gelirse, cevap vereceğim şeyler olursa veririm, ben lafımı esirgemem. Ben aday değilim. Aday olacak arkadaşlar da önümüzdeki süreçte şunu yapacağız, bunu yapacağız diyecekler. Borcu aşağıya nasıl indirecekler, şampiyon takım oluşturmak için nasıl uğraşacaklar, bunu anlatmaları lazım. Geçmişe aday değiller, geleceğe adaylar. Şu anda polemiklere benim girmemem gerekiyor. Dün de böyle bir konuşma olmasaydı, bugün böyle bir açıklama olmayacaktı. Kırgınlıklar olur. Biz büyük bir camiayız, yarın barışırız, bir şey olmaz" diyerek sözlerini tamamladı. Başkan Orman ve yöneticiler daha sonra açılan tesisi gezdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yusuf Tunaoğlu Futbol Yönetim Merkezi açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemli olduğunu vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.


Advertisement