Yusuf'u Menajerlerden Koruyun!.. - Son Dakika
Spor

Yusuf'u Menajerlerden Koruyun!..

Yusuf\'u Menajerlerden Koruyun!..

Bordo Mavili takımın performansında büyük katkısı olan ve herkesin ilgisini çeken Yusuf Yazıcı için Avrupa'dan menajerlerin düğmeye bastıkları ortaya çıktı.

05.02.2017 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bordo Mavili takımın performansında büyük katkısı olan ve herkesin ilgisini çeken Yusuf Yazıcı için Avrupa'dan menajerlerin düğmeye bastıkları ortaya çıktı.Bu oyuncunun haklarını almak için sıraya giren menajerler konusunda Trabzon spor yönetimi ve kulüpteki idari görevlileri uyarıldı. Yusuf'tan da bu konularda dikkatli adım atması istendi



KİMLER KAPIDA



Şu anda resmi olarak bir FIFA menajeri ile çalışmayan Yusuf Yazıcı'nın kapısını ilk olarak, Alman menajer Franceso di Frisco'nun Türkiye'deki işlerini yürüten Hıdır Özen çaldı.Oxlade, Lallana, Feghouli gibi yıldızların kendi şirketlerine bağlı olduğunu anlatan Özen, Yusuf'un babasına oğullarıyla çalışmak istediklerini söyledi. Özen, kabul edilmesi durumunda Avrupa'nın en iyi spor avukatlarından Josef Stimpfle'nin Trabzon'a gelerek anlaşma şartlarını konuşacağını anlattı.



Menajer Hıdır Özen, Kimpembe, Traore, Lucas Fernandes gibi yıldız adaylarının menajerliklerini yaptıklarını, Yusuf Yazıcı'nın kasetlerini Rio Ferdinand'ın da izlediğini ve onay verdiğini anlattı.Bu arada Trabzonspor ile bir süredir iş yapan bazı Türk menajerlerin de Yusuf Yazıcı'nın haklarını almak için birbirleriyle yarıştıkları öğrenildi. Genç oyuncunun yönlendirilmesi konusunda ailesi, kulüp ve teknik heyetin dikkatli adımlar atması gerektiğine dikkat çekildi.



Kaynak: TrabzonAjans.com

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Yusuf'u Menajerlerden Koruyun!.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement