Yusuf Ziya Yılmaz: "Samsunspor Sıkıntıları Aşacak" - Son Dakika
Spor

Yusuf Ziya Yılmaz: "Samsunspor Sıkıntıları Aşacak"

Yusuf Ziya Yılmaz: "Samsunspor Sıkıntıları Aşacak"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsunspor’un yaşadığı sıkıntıların geçmişten gelen sıkıntılar olduğunu belirterek, "İnşallah kampanya sürecinde bu sıkıntılar bitecektir” dedi.

09.01.2018 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsunspor'un yaşadığı sıkıntıların geçmişten gelen sıkıntılar olduğunu belirterek, "İnşallah kampanya sürecinde bu sıkıntılar bitecektir" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 yılı ilk toplantısında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsunspor ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Samsunspor'un içerisinde bulunduğu sıkıntıların geçmişten geldiğini belirten Yılmaz, "Bu sıkıntılar sadece maddi sorunlar değil. Maddi sorunların dışında yönetim sorunları da var. Bunun yanında mevcut sporcu potansiyelinin de sorunları var. Bu bakımdan Samsun Valiliğimiz bir kampanya başlattı. Kampanyaya bütün yerel yönetimlerin ve belediye başkanlarının katkı verdiği ifade edildi. Bizler de verdik. İnşallah bu kampanya sürecinde bu sıkıntıların içerisinden çıkılacaktır. Valimiz olayı yakından takip ediyor. Biz de Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu sorunların bu noktaya gelmesinden önce de bazı girişimlerimiz oldu. Onları burada ifade etmeye gerek yok. Ama süreç işliyor ve elimizden geleni yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. O nedenle, bir meclis kararına veya meclisin inisiyatif almasına gerek yok. Bizler zaten yardımlarımızı yapıyoruz. Bu süreç inşallah iyi bir sonuçla sonuçlanacaktır" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yusuf Ziya Yılmaz: 'Samsunspor Sıkıntıları Aşacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement