Yüzlerce Güngörenli 'Kanka' Oldu - Son Dakika
Güncel

Yüzlerce Güngörenli 'Kanka' Oldu

Yüzlerce Güngörenli \'Kanka\' Oldu

Güngören Belediyesi Kan Kardeşliği Kulübü, kan bağışı çalışmalarına devam ediyor.

01.09.2014 12:41  Güncelleme: 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören Belediyesi Kan Kardeşliği Kulübü (KANKA), kan bağışı çalışmalarına devam ediyor. Kızılay işbirliğiyle yürütülen kan bağışı kampanyasına Güngören ilçesi sakinleri büyük ilgi gösterdi.

Türkiye'nin en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Güngören Belediyesi Kan Kardeşliği Kulübü (KANKA) acil kan ihtiyacını karşılamak, kana ihtiyacı olanlarla kan vermek isteyenleri buluşturmak ve kan bağışının önemine dikkat çekmek için çalışmalarına devam ediyor. Kurulduğu 2006 yılından bugüne hem üye sayısı, hem bağışları hem de bilinçlendirme çalışmaları ile her geçen gün büyüyen sosyal sorumluluk projesi KANKA, bugüne kadar binlerce kişiye can, onlarca bebeğin annesini ise hayat oldu. Aralarında İskender Pala, Ertuğrul Sağlam, Can Dündar, Dücane Cündioğlu, Şahan Gökbakar, Ertuğrul Sağlam, Nasuh Mahruki, Hakan Ünsal, Erdoğan Arıkan, İlyas Salman ve Yaşar Alptekin gibi ünlülerinde bulunduğu 26 bin üyeye ulaşan KANKA, Kızılay'dan sonra en büyük kan kuruluşu olarak dikkat çekiyor.

KANKA, Çapa Kan Merkezi işbirliği ile 28 - 29 Ağustos tarihlerinde Güngören- Menderes Caddesi'nde kan bağışı kampanyası düzenlendi. İki gün boyunca devam eden Kan Bağışı Kampanyasına, Güngörenliler büyük ilgi gösterdi. Yüzlerce vatandaşın kan bağışında bulunduğu etkinlikten son derece memnun olan vatandaşlar, yetkilerden kan bağışlama kuralları hakkında da bilgiler aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yüzlerce Güngörenli 'Kanka' Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement