Yüzme Bilmeyen Kalmasın" Projesinin Açılış Töreni Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yaşam

Yüzme Bilmeyen Kalmasın" Projesinin Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Yüzme Bilmeyen Kalmasın" Projesinin Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Bilecik Valiliği Bilecik İl Özel İdaresi, Bilecik Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında Bilecik’te bulunan 4’üncü sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesinin...

15.05.2018 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Valiliği Bilecik İl Özel İdaresi, Bilecik Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında Bilecik'te bulunan 4'üncü sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesinin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Bilecik Kapalı Yüzme Havuzu'nda yapılan açılış törenine; Bilecik Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ve çok sayıda öğrenci katıldı. Törende, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşma yapan Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, sağlıklı bir neslin yetiştirilmesi için hayata geçirilen bu projede il merkezinde bulunan tüm ilkokul 1'inci, 2'nci ve 3'üncü sınıflarda eğitim gören 2 bin 797 öğrenciye temel spor faaliyetleri ve jimnastik eğitimi,4'üncü sınıflardaki 800 öğrenciye ise yüzme eğitimi verildiğini belirtti. Yıldız, "Proje kapsamında toplam 9 okulda 17 antrenör görev almaktadır. Projenin amacı milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren ailesini, vatanını ve milletini seven, daima yüceltmeye çalışan beden, zihin, ahlak ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir karaktere ve kişiliğe hür ve bilimsel düşünme gücüne geniş bir dünya görüşüne sahip, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda temayüz etmiş ve topluma karşı sorumluluk duyan güçlü bir gençliğin yetiştirilmesidir. Çünkü, gençliğimize yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırım olduğu inancındayız. Bir milletin en büyük gücü iyi yetişmiş, her şeyin bilincinde donanımlı gençliğidir. Bu vesileyle tüm öğrencilerimizi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesindeki il spor merkezlerine spor yapmaya davet ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Bilecik genelindeki 4'üncü sınıf öğrencilerinin yüzmesi ve protokol üyeleri tarafından öğrencilere madalya verilmesiyle program sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Yüzme Bilmeyen Kalmasın' Projesinin Açılış Töreni Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Van'ın Başkale ilçesinde kar nedeniyle kapalı olan mahallelerin yolu açıldı
    21:28 Van'ın Başkale ilçesinde kar nedeniyle kapalı olan mahallelerin yolu açıldı

    Van'ın Başkale ilçesine 40 kilometre mesafedeki Yukarı Dallı ile Doyum mahallelerinin yolunun açılması için karla mücadele ekipleri çalışma başlattı. Zorlu şartlarda 2 gün boyunca çalışan ekipler, 2 mahallenin yolunu açmayı başardı ve genişletme çalışmalarına devam ediyor.


Advertisement