Yüzmede Dünyanın En İyileri İstanbul'da - Son Dakika
Spor

Yüzmede Dünyanın En İyileri İstanbul'da

Yüzmede Dünyanın En İyileri İstanbul\'da

Dünyaca ünlü yüzücü Michael Phelps’in antrenörü ve aynı zamanda Türkiye Yüzme Federasyonu iş birliği ile yürütülen Turkcell yüzme projesinin baş danışmanı Bob Bowman ve yüzme dünyasının önde gelen isimleri 500 Türk antrenöre eğitim verecek.

27.10.2015 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü yüzücü Michael Phelps'in antrenörü ve aynı zamanda Türkiye Yüzme Federasyonu iş birliği ile yürütülen Turkcell yüzme projesinin baş danışmanı Bob Bowman ve yüzme dünyasının önde gelen isimleri 500 Türk antrenöre eğitim verecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde Türkiye Yüzme Federasyonu ve Turkcell'in iş birliğinde 2020 hedefiyle devam eden projenin bir ayağı olan Uluslararası Antrenör Semineri, Milli Takımlar Başdanışmanı Bob Bowman'ın yönetiminde düzenlenecek. 500'ün üzerinde antrenörün başvurduğu seminerde yüzme, senkronize yüzme, açık su yüzme ve atlama branşlarında antrenör eğitim gerçekleştirilecek. Katılımcılar, beş gün boyunca uluslararası alanda olimpiyat tecrübesi yaşamış antrenörlerden günde altı saat eğitim alma imkanı yakalayacak.

YÜZMENİN LİDERLERİ EĞİTİM VERECEK

İstanbul'da düzenlenecek Uluslararası Antrenör Semineri'nde Bob Bowman'la birlikte yer alan isimler arasında yaklaşık 30 yıl boyunca ABD Yüzme Milli Takımları'nda görev yapan Mark Schubert, Keenan Robinson, Jack Bauerle ve Sue Anderson yer alacak.

MİCHAEL PHELPS'İN EĞİTİMİ SEMİNERDE ANLATILACAK

4 gün sürecek eğitimler süresince Bob Bowman, 'Rio'ya hazırlanan Michael Phelps', 'Serbest Stil Yüzme Tekniği', 'Zirve için Optimal Performans; Çıkış-Dönüş-Sualtı Elementleri" konularında antrenörlere eğitim verecek.

SPORCU VE AİLE EĞİTİMİ

Uluslararası Antrenör Semineri'nde sporcu eğitiminden teknik desteğe, aile eğitiminden yüzücü gelişimine kadar birçok konuda antrenörlere eğitim verilecek. Etkinliği farklılaştıran bir başka konu ise yüzücülerin ailelerinin eğitime katılmaları ve eğitmenler tarafından çocukları üzerindeki davranışları ve sorumluluklarıyla ilgili eğitilmeleri olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yüzmede Dünyanın En İyileri İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement