Yüzüklerin Efendisi'nin Frodo'su Elijah Wood, 21 Şubat Gecesi Babylon'da - Son Dakika
Kültür Sanat

Yüzüklerin Efendisi'nin Frodo'su Elijah Wood, 21 Şubat Gecesi Babylon'da

Yüzüklerin Efendisi\'nin Frodo\'su Elijah Wood, 21 Şubat Gecesi Babylon\'da

Bant Mag.'in organizasyonuyla gerçekleşecek olan etkinliğin en büyük sürprizi Elijah Wood, 21 Şubat gecesi Babylon'da

18.01.2014 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sene 10. yaşını kutlayan Yüzüklerin Efendisi'nin Frodo'su Elijah Wood, 21 Şubat gecesi Babylon'da 21 Şubat gecesi Babylon'da Bant Mag.'in organizasyonuyla gerçekleşecek olan etkinliğin en büyük sürprizi ise Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki Frodo Baggins rolüyle milyonların gönlünde taht kuran ünlü oyuncu Elijah Wood olacak. İstanbul Blue Night Presents: "Bant Mag.Bonanza" gecesinin biletleri Biletix'te.

Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki Frodo Baggins rolüyle tanınan ünlü oyuncu Elijah Wood ve San Francisco'lu DJ Turquoise Wisdom'ın bir araya gelerek oluşturduğu Wooden Wisdom, her an her şeyin olabileceği sıradışı bir setle 21 Şubat akşamı gerçekleşecek İstanbul Blue Night Presents: "Bant Mag. Bonanza" gecesinde Babylon'da sahne alacak. Gecede, sevenleri tarafından çok da bilinmeyen DJ'lik yeteneklerini sergileyecek olan Elijah Wood ile Turquoise Wisdom'dan oluşan Wooden Wisdom, müzik severlere sürprizlerle dolu bol danslı bir set sunacaklar.

Wooden Wisdom'ın yanı sıra birçok önemli grubun tur menajerliğini yapan müzik tutkunu DJ Fitz de birbirinden uzak coğrafyalardan topladığı psikedelik kayıtları peşi sıra dizdiği ve kendine has eğlence anlayışını doğrudan yansıttığı seti ile sahne alacak.

Gecede ayrıca bugüne kadar her performansında yüzlerce kişiyi aynı anda zıplatabildiğini ispatlayan Grup Ses Beats de Babylon sahnesinde olacak. Özellikle 60'lar ve 70'lerden yaptığı sample'lar ile old school hip hop'ı bir araya getirdiği kendine özgü bir dans müziği estetiğine sahip olan Grup Ses Beats'e performanslarında yerli sahneden MC'ler de eşlik edecek.

İstanbul Blue Night kapsamında gerçekleşecek olan İstanbul Blue Night Presents: "Bant Mag.Bonanza" gecesinin biletleri Biletix'te sizleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Yüzüklerin Efendisi'nin Frodo'su Elijah Wood, 21 Şubat Gecesi Babylon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement