Yüzüncü Yıl Bulvarı'na 4 Bin 350 Fidan - Son Dakika
Yerel

Yüzüncü Yıl Bulvarı'na 4 Bin 350 Fidan

Yüzüncü Yıl Bulvarı\'na 4 Bin 350 Fidan

Erbaa Belediyesi D100 Karayolu Yüzüncü Yıl Bulvarı’nda görüntü kirliliğini engellemek ve yeşil bir şehir geçişi oluşturmak amacıyla çalışma başlattı.

30.03.2016 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erbaa Belediyesi D100 Karayolu Yüzüncü Yıl Bulvarı'nda görüntü kirliliğini engellemek ve yeşil bir şehir geçişi oluşturmak amacıyla çalışma başlattı.

16 kilometrelik şehir geçişi boyunca görüntü kirliliğini engellemek amacıyla fabrikaların bulunduğu 6 kilometrelik alana 4 bin 350 adet mavi servi fidanı dikmek için çalışma başlattı. Erbaa Belediyesi tarafından hazırlanan fidanlar Fevzi Çakmak İlkokulu ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğrencileri tarafından D100 Karayolu Yüzüncü Yıl Bulvarı'nda toprakla buluşturuldu.

D100 Karayolu kenarında 4350 fidanı toprakla buluşturmak için çalışma başlattıklarını ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım "D100 Karayolu Yüzüncü Yıl Bulvarı kenarında bulunan fabrikaların görüntü kirliliğini, engellemek için çalışma başlattık. 4 bin 350 fidanı toprakla buluşturmayı hedefliyoruz. Bu fidanlar bir kaç yıl içinde yol kenarlarında yemyeşil bir perde vazifesi görecek. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüzüncü Yıl Bulvarı'na 4 Bin 350 Fidan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement