Yüzüne kezzap dökülen Berfin'in ameliyat süreci başladı - Son Dakika
3.Sayfa

Yüzüne kezzap dökülen Berfin'in ameliyat süreci başladı

Eski erkek arkadaşı tarafından yüzüne kezzap dökülen ve sağ gözünü kaybeden Berfin Özek, ameliyat olmak için Hatay'dan Bodrum'a geldi. Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Özek, "Herkesin duasını bekliyorum" dedi.

13.06.2019 11:36  Güncelleme: 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın İskenderun ilçesinde eski erkek arkadaşı tarafından yüzüne kezzap dökülen Berfin tedavi olmak için Bodrum'a geldi. Eski görünümüne yeniden kavuşacağı için heyecanlı olduğunu belirten Berfin, ameliyat için gün saymaya başladı.

Yüzüne kezzap dökülen Berfin'in ameliyat süreci başladı

İskenderun'da eski sevgilisi tarafından yüzüne kezzap dökülerek hayata küstürülen Berfin Özek, sabah saatlerinde Bodrum'a estetik operasyon için geldi. Yüzüne dökülen kezzap Berifin'i tanınamaz hale getirirken, genç kız olay sonrasında sağ gözünü kaybetmiş, diğer gözünde de kısmen görme kaybı oluşmuştu.

Yüzüne kezzap dökülen Berfin'in ameliyat süreci başladı

Berfin'in durumunu değerlendiren Sağlık Bakanlığı hızlı bir şekilde harekete geçerek 400 bin liralık ameliyatı için düğmeye bastı. Tek hayali yüzüne kavuşmak olan Berfin 1,5 yıl içerisinde 5 ameliyat olacak. 17 Haziran Pazartesi günü ilk ameliyatı gerçekleştirilecek olan Berfin bugün Bodrum'da bulunan hastaneye geldi. İşlemleri yapılan Berfin ameliyat gününe kadar hastanede kalacak.

Yüzüne kezzap dökülen Berfin'in ameliyat süreci başladı

İLK AMELİYAT 17 HAZİRAN'DA

Bodrum Kadın Dayanışma Derneği tarafından Bodrum otogarında karşılanan Berfin Özek,yaptığı açıklamada çok heyecanlı olduğunu belirterek, şu sözlere yer verdi:

"Hastaneye geldik tahliller yapılacak. İnşallah aksi bir durum çıkmaz ve 17 Haziran'da ameliyata girerim. Herkesin dualarını bekliyorum. Bodrum Kadın Dayanışma Derneğine bizi burada karşıladıkları için teşekkürlerimi sunuyorum."

Berfin'in babası Yaşar Özek ise, "İnşallah 17 Haziran günü kızım ilk ameliyatına girecek. Buradan iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yüzüne kezzap dökülen Berfin'in ameliyat süreci başladı

OLAYIN GEÇMİŞİ

15 Ocak'ta İskenderun'a bağlı Buluttepe Mahallesi 390 Sokak'ta dershaneden çıkıp evine doğru giden Berfin Özek'in yolu iddiaya göre, eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik tarafından kesildi. Çeltik, Özek'in yüzüne asit benzeri bir sıvı atıp, kaçtı. Yaralanan Berfin Özek, çağrılan ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından da Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Yüzü tanınmaz hale gelen genç kız, Yanık Ünitesi'nde tedaviye alındı. Berfin'i bu hale getiren Çeltik ise tutuklanarak; kasten adam öldürmeye teşebbüs suçlaması ile yargılanmaya başlandı.

Yüzüne kezzap dökülen Berfin\'in ameliyat süreci başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yüzüne kezzap dökülen Berfin'in ameliyat süreci başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • TC: adi şerefsizi besleyecekler.telef edin gitsin 18 0 Yanıtla
  • Adamsın: Sonuçta adamın istedik olmuş.kıza başkası bakmaz artık 0 18 Yanıtla
  • zombi mahali.: insanları tanıdıkça hayvanları daha çok sever olduk.insanlar artık vahşileşti. 16 1 Yanıtla
  • OBJEKTIF: "HERSEY COK GÜZEL OLACAK" DIYEN VATANDAS NEREDE ACABA, GÖREN VAR MI? 0 11 Yanıtla GELİR ŞİMDİ : YOK DAHA GELMEDİ :d :d 0 1 Bunamamis: Daha olmadi berbat ettiler bundan sonra olacak insallah 0 0
  • angaralı kız : Her nekadar dış görünüş önemli degil desekte herbirimiz buna önem veriyoruz yalan söylemeyin sıradan biri geçince bakmayan baylar güzel bir kız geçince öküzün trene baktıgı gibi bakıyorlar berfincim Allahım sana şifanı versin empati yapıyorum ve bir ömür boyu bununla yüzleşiyorum çok acı inşallah 5 ameliyat bir çare olur :( 11 0 Yanıtla
  • HaLiL: ALLAH BU KIZ COCUGUNA YASATTIGINI YASATMADAN SENIN CANINI ALMASIN ADİ İNSAN... SIFATINDAKİ CANAVAR.. ! 8 0 Yanıtla
  • Alvin: Ne yazık ki bunu yapan cani de bir çocuk... 7 0 Yanıtla
  • .: berfin sahipsiz misin yav sedet teker midir nedir yardımcı olsana böyle insanlara 1 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement