''Yüzyılın Aşkı'' - Son Dakika
Kültür Sanat

''Yüzyılın Aşkı''

\'\'Yüzyılın Aşkı\'\'

Yoğun İlgi Gören ''Yüzyılın Aşkı'' Akatlarda!

08.03.2011 17:19  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen yüzyılın Türkiye'sinde 8 değişik zamanda, farklı karakterlerin yaşadıkları hayali aşk hikayelerini anlatan "Yüzyılın Aşkı"; 11 Mart Cuma akşamı saat 20:30'da Akatlar Kültür Merkezi'nde! Şubat başında gerçekleşen prömiyerinin ardından her oyunu kapalı gişe oynayan "Yüzyılın Aşkı"nda, başarılı oyuncular Deniz Celiloğlu ve Sanem Öge rol alıyor.

Ve Diğer Şeyler Topluluğu'nun kurucusu Yeşim Özsoy Gülan'ın yazıp yönettiği "Yüzyılın Aşkı" geçtiğimiz yüzyıla ve o yüzyılın Türkiye'sine resmi tarihin dışına çıkarak farklı bir yorum getirmeyi amaçlıyor.

"Yüzyılın Aşkı"nda; 2008 yılından beri pek çok başarılı tiyatro projesinde yer alan, 2010 yılında gösterime giren "Ev" adlı filmdeki başrol oyunculuğuyla ve şu sıralar rol aldığı "Kanıt" adlı dizideki başarısıyla dikkat çeken Deniz Celiloğlu ile birçok tiyatro oyununda başarılarını izlediğimiz Sanem Öge rol alıyor.

Sahne ve kostüm tasarımını Başak Özdoğan'ın gerçekleştirdiği oyununun ses tasarımını; bilgisayarı sahnede bir enstrüman gibi kullanarak yurt içinde-yurtdışında pek çok konserler gerçekleştiren Korhan Erel üstleniyor. Oyunun su altında gerçekleştirilen fotoğraf çekimleri, yapıtları Berlin, Paris ve İstanbul'daki koleksiyonlarda yer alan çok yönlü sanatçı Genco Gülan'a; video çekimleri ise Altın Portakal Ödüllerinde "Ben ve Nuri Bala" filmiyle En İyi Belgesel Ödülü alan Melisa Önel'e ait.

11 Mart 2011, Cuma akşamı saat 20:30'da Akatlar Kültür Merkezi'nde izleyicisiyle buluşacak olan "Yüzyılın Aşkı" oyununun biletleri; GalataPerform gişesinden, Akatlar Kültür Merkezi gişesinden veya 3 Mart 2011 tarihinden itibaren My Bilet'ten temin edilebilir.

Bilet Fiyatı: GalataPerform

Akatlar Kültür Merkezi

My Bilet Gişeleri

Tam 30 TL

Öğrenci 15 TL

Not: Biletler, GalataPerform gişesinden kredi kartı ile satın alınabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat ''Yüzyılın Aşkı'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement