Zabıta Ekipleri, 900 Doları Sahibine Teslim Etti - Son Dakika
Güncel

Zabıta Ekipleri, 900 Doları Sahibine Teslim Etti

Yalova'nın Çınarcık Belediyesi, kent içerisindeki kontroller sırasında bulunan bir cüzdan ve içerisindeki 900 doların sahibine teslim edildiğini bildirdi.

18.08.2018 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'nın Çınarcık Belediyesi, kent içerisindeki kontroller sırasında bulunan bir cüzdan ve içerisindeki 900 doların sahibine teslim edildiğini bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Zabıta Amirliği ekiplerinin kent içerisindeki kontrolleri sırasında içerisinde 900 doların yer aldığı bir cüzdan bulduğu ifade edildi.

Zabıta ekiplerinin tutanak tutarak gerekli işlemleri uyguladıktan sonra bulunan cüzdan ve 900 doların sahibine ulaştırılması için çalışma yaptığının ifade edildiği açıklamada, ekiplerin belediyeden anons yaparak bulunan cüzdan ve parayı sahibine kısa sürede ulaştırdığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çınarcık Belediyesi Zabıta Amiri Vekili Aslan Can, duyarlı vatandaşların zaman zaman kayıp eşyaları kendilerine teslim ettiğini aktararak, "Bizler de bulunan eşyaları tutanakla teslim alıp araştırma yaparak kayıp eşyaların sahiplerini bularak teslim ediyoruz. Aynı şekilde ilçemizde görev yapan ekiplerimiz de zaman zaman bu tip olaylarla karşılaşıyor. Bizler halkımızın hem can güvenliğini, hem de mal güvenliğini koruyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zabıta Ekipleri, 900 Doları Sahibine Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement