Zabıta Ekipleri Simit Fırınlarını Denetledi - Son Dakika
Güncel

Zabıta Ekipleri Simit Fırınlarını Denetledi

Süleymanpaşa'da simit üretimi yapan fırınlar, Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından denetlendi.

12.03.2018 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tüm iş yerlerinde denetimlerini sürdürürken son olarak simit üretimi yapan fırınları denetimden geçirdi. İlçe merkezinde bulunan 10 adet simit fırını Zabıta ekiplerince eksik gramaj ve fiyat etiketi konusunda denetlendi.

DENETİMLERDE GRAMAJ VE HİJYENE DİKKAT EDİLDİ

Zabıta ekipleri fırınlarda iş yeri ruhsatı, çalışanların genel durumu, hijyenik koşullar, tarifeler, gramajlar başta olmak üzere birçok alanda kontrol yaptılar. Zabıta ekiplerinin verdiği bilgiye 80 gram simidin fiyatının 1,25 kuruş olduğu belirtilirken, denetimlerin rutin olarak devam edeceğinin bilgisi verildi.

EŞKİNAT: "TÜKETİMİN EN FAZLA OLDUĞU GIDALARIN BAŞINDA SİMİT GELİYOR"

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Vatandaşlarımızın günlük hayatta en çok tükettiği gıda ürünlerinin başında simit geliyor. Tüketimin en fazla olduğu bu gıda ürünlerinin hijyen ve kalitesi halkımız için büyük önem arz ediyor. Bu bağlamda sorumluluk alanımızda bulunan simit fırınları denetlenerek ekiplerimiz tarafından gerekli kontroller yapılmıştır. Ekiplerimize titiz çalışmaları için teşekkür ediyorum," diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zabıta Ekipleri Simit Fırınlarını Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement