Zabıta memuru merdiven boşluğunda ölü bulundu
Zabıta memurunun kredi kartları ve kimliği ortalığa saçılmış halde bulundu
ADIYAMAN - Adıyaman'da, eşinden boşanma aşamasında olduğu öğrenilen zabıta memuru, kaldığı binanın merdiven boşluğunda ölü bulundu.
Edinilen bilgilere göre, Adıyaman Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü'nde görevli zabıta memuru Mesut Kozan (35), Alitaşı Mahallesi Saraybosna Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı bir binanın zemin kat merdiven boşluğunda hareketsiz halde bulundu. Bina sakinleri tarafından fark edilen olay, 112 Acil Sağlık ekipleri ile binada ikamet eden Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Ayaz'a bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mesut Kozan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.
Durum üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Kafasının arka tarafından darbe aldığı öğrenilen Mesut Kozan'ın cüzdan ve cüzdan içerisinde bulunan kredi kartları, personel kimlik kartlarının da ortalığa saçılması dikkat çekti. Yaklaşık 1 yıl önce Malatya'dan Adıyaman'a geldiği ve burada da zabıta memurluğu yaptığı öğrenilen Mesut Kozan'ın 1 çocuk babası olduğu belirtildi. Polis ekiplerince olay yeri ve çevresinde yapılan incelemelerin ardından Mesut Kozan'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Mahkeme için izin almış
Binanın merdiven boşluğunda ölü olarak bulunan Mesut Kozan'ın boşanma aşamasında olduğu ve önceki gün mahkemeden dolayı zabıta müdürlüğünden izin aldığı öğrenildi. Kozan'ın gece saatlerinde de amirlerini arayarak, mahkeme için birkaç saatlik izin istediği ve katılacağı mahkeme sonrası yeniden görevine geleceğini belirttiği vurgulandı.
Olayı yapılacak otopsi belirleyecek
Binanın merdiven boşluğunda ölü bulunan 1 çocuk babası Zabıta Memuru Mesut Kozan'ın kesin ölüm nedeninin yapılacak olan otopsi sonrası belirleneceği öğrenildi. Mesut Kozan'ın yüksekten mi düştüğü, yoksa cinayete kurban mı gittiği araştırılıyor.
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.