Zabıta Teşkilatı'nın 190. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Zabıta Teşkilatı'nın 190. Kuruluş Yıl Dönümü

Zabıta Teşkilatı\'nın 190. Kuruluş Yıl Dönümü

Yozgat'ta, Zabıta Teşkilatı'nın 190. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

05.09.2016 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta, Zabıta Teşkilatı'nın 190. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda tertiplenen törende, Yozgat Belediyesi Zabıta Müdürü Musa Baran, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Baran, burada yaptığı konuşmada, Zabıta Teşkilatı'nın iki asra yaklaşan ömrüyle insan sağlığı ve huzurunun korunması için büyük bir görev üstlendiğini söyledi.

Zabıta Teşkilatı'nın vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve güven ortamında yaşamasının güvencesi olduğunu aktaran Baran, şöyle konuştu:

"İnsan yaşamının olduğu her yerde zabıtanın görev ve sorumluluğu vardır. Zabıta mesleği ilke, özveri ve dürüstlüğün simgesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan zabıta, kentsel gelişime katkı sağlayan önemli bir birimdir. Zabıta Teşkilatı, belediyeyle vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Çalışma parolamız, vatanımızı, bayrağımızı, işimizi, şehrimizi ve başkanımızı seviyoruz. Yılmadan, bıkmadan ve durmadan daha güzel bir Yozgat için çalışmaya devam ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zabıta Teşkilatı'nın 190. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement