Zabıtadan hurdacılara denetim - Son Dakika
3.Sayfa

Zabıtadan hurdacılara denetim

Zabıtadan hurdacılara denetim

Kilis'te, çevre kirliğine yol açan kötü koku oluşturan hurdacılara yönelik olarak denetim yapıldı.

29.09.2020 10:05  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis'te, çevre kirliğine yol açan kötü koku oluşturan hurdacılara yönelik olarak denetim yapıldı.

Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Kent merkezinde geri dönüşüm işi ile uğraşan kamuya ait alanlara atık malzemelerini yan görüntü kirliliği kötü koku oluşturan hurdacılara yönelik denetim yapıldı. Görüntü ile çevre kirliliğine yol açan hurdacılara cezai eşlem yapıldı. Açık alanlara konulan hurdaların kaldırılması istendi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri gelen şikayetler üzerine denetimleri attırarak sürdürüyor.

Ayrıca Zabıta Müdürlüğü ekipleri izinsiz beton dökümü yapan inşaat yetkilisine ve ilgili beton firmasına idari işlem uygulandığı bildirildi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Zabıtadan hurdacılara denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Firari yağma zanlısı çatıda yakalandı
    11:58 Firari yağma zanlısı çatıda yakalandı

    Samsun'da polis ekiplerini seferber eden firari yağma şüphelisi, bir iş hanının çatısında saklanırken yakalandı. Samsun'un Canik ilçesinde 21 gün önce ikizi ile birlikte karıştığı yağma suçundan aranan T.İ.(33), yakalanmasının ardından dün İlkadım ilçesinde firar etti. Kaçan şahsı yakalamak için tüm ekipler alarm durumuna geçirildi, seferber edildi.

  • Giresun'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüphelilerden Birisi Tutuklandı
    11:58 Giresun'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüphelilerden Birisi Tutuklandı

    Giresun'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalarda çeşitli miktarlarda sentetik uyuşturucu ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan G.H. ve S.O.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden S.O.Y. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, G.H. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Aydın-Denizli Karayolu'nda Yağış Sonrası Tır Kazası
    11:56 Aydın-Denizli Karayolu'nda Yağış Sonrası Tır Kazası

    Aydın-Denizli Karayolu üzerinde etkili olan yağış sonrası kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyeti kaybolan bir tır, yolu kapatırken, tır şoförü yaralandı. Kaza sonucunda tırın yolu tamamen kapatmasıyla bir süre trafiğe kapanan yol, tırın kaldırılmasının ardından yeniden açıldı. Yaralı şoförün hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Şırnak'ta meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı
    11:54 Şırnak'ta meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı

    Şırnak'ın Kayaboyun köyünde meydana gelen trafik kazasında, ismi öğrenilemeyen 3 teknik servis elemanı yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Şırnak ve Cizre'deki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Samsun'da hükümlü yakalandı, Çarşamba'da sahte içki ele geçirildi
    11:53 Samsun'da hükümlü yakalandı, Çarşamba'da sahte içki ele geçirildi

    Samsun polisi tarafından İlkadım ilçesinde 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan bir hükümlü yakalandı. Çarşamba ilçesinde ise yapılan operasyonda sahte içki ele geçirildi. İlkadım ilçesinde yakalanan hükümlü üzerinden 21 adet sentetik ecza bulundu.

  • Denizli'de Zehir Taciri Tutuklandı
    11:53 Denizli'de Zehir Taciri Tutuklandı

    Denizli'de evinde yapılan aramada uyuşturucu serası ortaya çıkan zehir taciri tutuklandı. Polis ekipleri, şüphelinin evinde yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ve imalatında kullanılan malzemeler ele geçirdi.

  • Tavşanlı'da çıkan ot yangını söndürüldü
    11:52 Tavşanlı'da çıkan ot yangını söndürüldü

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde çıkan ot yangını, belediye itfaiye ekipleri ve orman arazözlerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangın sonrası soğutma çalışmaları da titizlikle gerçekleştirildi.

  • Samsun'da polis ekipleri tarafından yakalanan firari yağma şüphelisi çatıda saklanırken bulundu
    11:49 Samsun'da polis ekipleri tarafından yakalanan firari yağma şüphelisi çatıda saklanırken bulundu

    Samsun'da polis ekiplerini seferber eden firari yağma şüphelisi, bir iş hanının çatısında saklanırken yakalandı.

  • Adıyaman'da Jandarma Tarafından Uyuşturucu Operasyonu
    11:48 Adıyaman'da Jandarma Tarafından Uyuşturucu Operasyonu

    Adıyaman'da jandarma ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada 213 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Samsun'da 8 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Yakalandı
    11:48 Samsun'da 8 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Yakalandı

    Samsun'da, hakkında 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.Ş, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. E.Ş'nin üzerinde yapılan aramada 21 sentetik ecza hapı ele geçirildi.


Advertisement