Zafer Algöz&Can Yılmaz ve Selçuk Aydemir kitaplarını imzalıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Zafer Algöz&Can Yılmaz ve Selçuk Aydemir kitaplarını imzalıyor

Zafer Algöz&Can Yılmaz ve Selçuk Aydemir kitaplarını imzalıyor

Usta oyuncu Zafer Algöz, 'Haşırt Dı Bilekbord' isimli kitabı ve usta senarist, yazar ve oyuncu Can Yılmaz, 'Yap Bi Babalık' isimli ikinci kitabıyla 6 Mayıs D&R Suadiye'de kitapseverlerle buluşacak

03.05.2017 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

D&R sevilen kitapların yazarları ile okurlarını buluşturmaya devam ediyor.

Senarist ve yönetmen Selçuk Aydemir ilk kitabı "Mahalleden Arkadaşlar"ın ardından kaleme aldığı "Liseden Arkadaşlar" kitabını 6 Mayıs Cumartesi günü 15.00'te D&R Kanyon'da imzalayacak

D&R Suadiye bu hafta sonu renkli ve eğlenceli bir imza gününe ev sahipliği yapacak. Şubat ayında 'Haşırt Dı Bilekbord' adlı kitabını çıkaran Zafer Algöz ile Mart ayında ikinci kitabı 'Yap Bi Babalık'ı çıkaran Can Yılmaz 6 Mayıs Cumartesi günü 15.00'te D&R Suadiye'de, birlikte kitaplarını imzalayacak.

Zafer Algöz'den sese ve zamana soluk veren öyküler

Zafer Algöz kitabında Kemal Sunal'dan Sadri Alışık'a, Öztürk Serengil'den Fatma Girik'e, Erkan Can'dan Cem Yılmaz'a pek çok sanatçıyla setlerde, sahnede ve dost meclislerinde yaşadıklarını anlatıyor. Haşırt Dı Bilekbord güldürüyor, hüzünlendiriyor ve sanat dünyasının önemli isimlerini daha yakından tanıma fırsatı sağlıyor.

Can Yılmaz'dan Yap Bi Babalık

İlk kitabı 'Klişe Hayatlar Matbaası' ile okurların beğenisini kazanan Can Yılmaz, ikinci kitabı 'Yap Bi Babalık'ta yılların getirdiği tecrübesiyle günlük yaşamdan kesitler sunuyor.

Selçuk Aydemir D&R Kanyon'da

Çalgı Çengi, Düğün Dernek, Kardeş Payı ve İşler Güçler gibi dizi ve filmlerin senarist ve yönetmeni Selçuk Aydemir, 15 yaşındaki bir ergenin gözünden ilk aşkları, arkadaşlıkları, hayalleri, aileyi ve mahalle yaşamını anlattığı kitabı 'Liseden Arkadaşlar' kitabının imza gününde kitapseverlerle bir araya gelecek. Yeni kitabında okurlarını lise yıllarına götüren Aydemir, 6 Mayıs Cumartesi günü 15.00'te D&R Kanyon'da kitabını imzalayacak.

Selçuk Aydemir, 13 Mayıs Cumartesi günü D&R Suadiye'de ve 20 Mayıs Cumartesi günü de D&R Marmara Forum'da 15.00'te imza günü etkinliklerinde okurlarıyla buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Zafer Algöz&Can Yılmaz ve Selçuk Aydemir kitaplarını imzalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement