Zafer Kalkınma Ajansı Kütahya'da Toplandı - Son Dakika
Yerel

Zafer Kalkınma Ajansı Kütahya'da Toplandı

Zafer Kalkınma Ajansı, bu yıl 8. yönetim kurulu toplantısını Kütahya'da gerçekleştirdi

01.11.2013 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zafer Kalkınma Ajansı, bul yıl 8. yönetim kurulu toplantısını Kütahya'da gerçekleştirdi.

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz'ın başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte, 2013 yılı faaliyet destek programı başvurularını değerlendiren Vali Yılmaz, mali destek programları ve ajans faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Yılmaz, kasım ayında altyapı ve KOBİ olmak üzere iki program hazırladıklarını belirterek, söz konusu programlar için bölgeye 27 milyon lira ödenek ayrılmasının düşünüldüğünü kaydetti.

Teknik destek programı çerçevesinde yürütülen çalışmaların da devam ettiğini anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Birinci dönem sözleşme imzalama faaliyetleri büyük oranda tamamlandı. 37 kuruma bugüne kadar eğitim ve danışmanlık desteği sağlanarak bin 100 kişinin istifade etmesi planlanıyor. Bunlarla ilgili 2. dönem program içerisinde de 36 projenin değerlendirilmesi süreci devam etmekte ve 530 bin lira kaynak ayrılmış durumda. 2013 yılı doğrudan faaliyet destek programı kapsamında 1. ve 2. dönemlerde toplam 14 proje destekleniyor. Program 6 Aralık'ta kapanacaktır. Bu programla ilgili yaklaşık 650 bin lira kaynağımız mevcuttur. Kullanılamayan kaynak olduğu takdirde önümüzdeki yıllar içerisinde yine aynı şekilde faaliyetlerde kullanacağız."

Toplantıya, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet katıldı. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zafer Kalkınma Ajansı Kütahya'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement