Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ne Üst Geçit - Son Dakika
Yaşam

Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ne Üst Geçit

Zafer Organize Sanayi Bölgesi\'ne Üst Geçit

Kütahya’nın Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi’ne girişine üst geçit yapılacağı bildirildi.

13.08.2018 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ne girişine üst geçit yapılacağı bildirildi.

Üts geçidin ihalesinin önümüzdeki yıl yapılacağını belirten Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, "Kütahya-Afyonkarahisar yolunda Zafer Organize Sanayi ve ilçemize bağlı Sevdiğin köyü kavşağında üst geçit yapımı için zemin etüt çalışmaları başladı. Çalışmaların bitmesinin ardından 2019 yılında üst geçitin ihalesi yapılacak. Zafer Organize sanayi Bölgesi girişine yapılacak olan bu üst geçit vatandaşlarımız için oldukça gerekli ve fayda sağlayacak. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ne Üst Geçit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya'da Barakanın Üzerinden Düşen Kişi Yaralandı
    15:21 Konya'da Barakanın Üzerinden Düşen Kişi Yaralandı

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir kişi, çıktığı barakanın üzerindeki sacın kırılması sonucu aşağıya düşerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Posof'ta İklim Değişikliği Hissediliyor
    15:19 Posof'ta İklim Değişikliği Hissediliyor

    Ardahan'ın Posof ilçesinde iklim değişikliği gözle görünür şekilde hissediliyor. Posof vadisinde bulunan köylerde farklı hava şartlarına rastlamak mümkün. Bazı köyler hala kar altında olmasına rağmen bazı yerleşim alanlarında her taraf yeşillendi ve ağaçlar çiçek açmaya başladı. Vatandaşlar ise hayvanlarını otlaklarda otlatmaya başladı. Posof'ta değişken iklim şartları içinde çimen üzerine yatarak dinlenen insanları da görmek mümkün.

  • İnegöl'de yaşlı adam otomobilin çarpması sonucu yaralandı
    15:04 İnegöl'de yaşlı adam otomobilin çarpması sonucu yaralandı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen 86 yaşındaki bir adam, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaşlı adam İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis soruşturma başlattı.

  • Artvin'de Ayılar Kayak Merkezine Zarar Verdi
    14:59 Artvin'de Ayılar Kayak Merkezine Zarar Verdi

    Artvin'de aç kalan ayılar, Atabarı Kayak Merkezi'ndeki personel ve idari binalara zarar vererek içeride yiyecek aradı. Ayılar, kapıları ve camları kırarak tesislere maddi hasar verdi.

  • Bolu'da İzzet Baysal Caddesi'nde Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu
    14:58 Bolu'da İzzet Baysal Caddesi'nde Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

    Bolu'da İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan bir evde çıkan yangın paniğe sebep oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında meraklı vatandaşlar kalabalık oluşturdu. Yangın, araç geçişine kapalı olan İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan 5 katlı bir apartmanda meydana geldi. Evde bulunanların tahliye edildiği yangın, büyümeden kontrol altına alındı. Evde maddi hasar meydana geldi.

  • Kocaali'de Fındıklık Bahçesinde Çıkan Yangın Ormanlık Alanda Büyük Tahribata Yol Açtı
    14:55 Kocaali'de Fındıklık Bahçesinde Çıkan Yangın Ormanlık Alanda Büyük Tahribata Yol Açtı

    Sakarya'nın Kocaali ilçesinde fındıklık bahçesinde temizlik için yakılan ateş, rüzgarın etkisiyle sıçradığı ormanlık alanda büyük tahribata sebep oldu. Ekiplerin söndürmek için seferber olduğu alanda 5 dönüm yer zarar gördü. Salıkkaya Mahallesi mevkiinde fındık bahçesinde temizlik için yakılan ateş, rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçradı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye Kocaali Orman İşletme Şefliği'nden 3 arazöz ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin uzun uğraşları neticesinde söndürülen yangın, ormanlık alanda yaklaşık 5 dönümlük yerde tahribata yol açtı. Ekipler, bölgede soğutma çalışmalarına devam ederken hususa ilişkin inceleme başlatıldı. - SAKARYA

  • Gelibolu'da Orman Yangını Uyarısı
    14:54 Gelibolu'da Orman Yangını Uyarısı

    Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Belediye İtfaiye Müdürlüğü, beklenen aşırı sıcak ve rüzgarlı hava nedeniyle köy muhtarları ve vatandaşlara orman yangını uyarısında bulundu. İtfaiye Müdürü Serhat Fırat, sıcak hava ve şiddetli rüzgarın orman yangınları için risk oluşturabileceğini belirtti. İlçede alınan tedbirlerin yanı sıra köy muhtarları aracılığıyla da vatandaşlara uyarılar yapıldı. Vatandaşlardan tarlalarında ateş yakmamaları istendi.

  • İnegöl'de Baraka Yangını: Can kaybı yaşanmadı
    14:53 İnegöl'de Baraka Yangını: Can kaybı yaşanmadı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde Salih Aydın'a ait bir baraka alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, can kaybı yaşanmadı. Yangın sırasında baraka kullanılamaz hale geldi ve alevler ormanlık alana da sıçradı. Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de yangına müdahale etti.

  • Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu
    14:46 Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu

    Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde park halindeyken çıkan yangın sonucu kamyonet kullanılamaz hale geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

  • Antalya Valisi Teleferik Kazası Yaralılarını Ziyaret Etti
    14:43 Antalya Valisi Teleferik Kazası Yaralılarını Ziyaret Etti

    Antalya Valisi Hulusi Şahin, Konyaaltı ilçesindeki teleferik kazasında yaralananlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Şahin, kazada yaralanan 3 kişiyi hastanede ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Ayrıca, kurtarma çalışmaları sırasında ekiplerin olağanüstü mücadele gösterdiğini belirten Şahin, kazanın sebebinin ve sorumlularının araştırıldığını ifade etti.


Advertisement