Zamanı Tersine Kuran Genç Büyükler - Son Dakika
Güncel

Zamanı Tersine Kuran Genç Büyükler

Zamanı Tersine Kuran Genç Büyükler

1 Ekim 2011 Cumartesi günü Uluslararası bir ödül töreni düzenliyor.

26.09.2011 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İLESAM ve Dünya Yaşlılık Derneği, "marifet iltifata tabidir" görüşüyle ülkemizde ve dünyada hızla artan yaşlı nüfusa dikkat çekmek ve toplumumuzu bugünlere ulaştıran büyüklerimize olan bağlılık duygularımızı perçinlemek amaçlı Dünya Yaşlılar günü olan 1 Ekim 2011 Cumartesi günü Uluslararası bir ödül töreni düzenliyor. Çalışmalarıyla takdir toplayan siyasetten-kültüre, spordan-medyaya ve edebiyata dair uluslararası "ZAMANI TERSİNE KURANLAR" ödülü konusunda İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız ve Dünya Yaşlılık Derneği kurucusu Umut Çınar yaptıkları ortak açıklamada: " Ödül töreni hazırlıkları bitmek üzere, yaklaşık 60 kişilik bir ekip tören hazırlıklarına devam ediyor. 1 Ekim günü kokteyl öncesi bebeklikten yaşlılığa bir çocuk sergisi olacak ve Ümitköy Huzurevi'nde kalan Genç Büyüklerin el ürünleri sergilenecek. Daha yolun başındayız. Sosyal sorumluluk adına asıl büyük projelerimiz 1 Ekim'den sonra başlayacak. Bu ödül töreni ile amacımız tüm dünyanın sorunu olan yaşlılığı ve sorunlarını gündeme almak ve bundan sonraki sosyal politikalarda yaşlanan dünyanın sorununa dikkat çekmektir." dediler.

ULUSLARARASI ZAMANI TERSİNE KURANLAR ÖDÜLÜNE LÂYIK GÖRÜLEN GENÇ BÜYÜKLER

Cemil Çiçek (Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı): Prof. Dr. Recep Akdağ (Sağlık Bakanı): Ertuğrul Günay (Kültür ve Turizm Bakanı): Abdülkadir Aksu (AK Parti Genel Başkan Yardımcısı): Prof. Dr. Nükhet Hotar (AK Parti Genel Başkan Yardımcısı- Sosyal İşler Başkanı): İbrahim Şahin (TRT Genel Müdürü): Kemal Öztürk (Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü): Uğur Dündar (Star TV Haber Grup Başkanı): Prof. Dr. İsmail Tufan - Akdeniz Üniv. Gerontoloji Bölümü Başkanı; Dr. AVS Ramesh Chandra (Hindistan Büyükelçiliği): Yılmaz Özdil (Star Haber Direktörü- Hürriyet Gazetesi Yazarı): Prof. Dr.Hulusi Bülent Zeyneloğlu (Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite, Endoskopik Cerrahi): M. Rifat Hisarcıklıoğlu (TOBB Başkanı-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği): Dong-Woo Cho (Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Kültür ve Basın Ataşesi): Abdullah Satoğlu (Araştırmacı-Yazar): Marta Moran (İspanya Büyükelçiliği Program Direktörü): Erez Eğilmez (Koreograf): Erdal İpekşen (Doğan Burda Dergi Ankara Bölge Temsilcisi): Rıdvan Dilmen-Güntekin Onay (NTV % 100 Futbol Programı): Ülkü Erakalın (Yönetmen): Gülsüm Öz (Senarist-Yazar): Jorge Quesada Cancepcion (Küba Büyükelçiliği): Fethi Yaşar (Yenimahalle Belediye Başkanı): Cemal Safi (Şair): Hand Al Abdulghanı (Katar Büyükelçiliği): Semih Sergen (Tiyatro Sanatçısı): Seda Sayan (Beyaz TV Sultan-ı Beyaz Programı): Prof.Dr. Şükrü Haluk Akalın (Türk Dil Kurumu Başkanı): Prof. Dr.Khalid Almutlaq (Suudi Arabistan Kültür Ataşesi): Türkiye Polis Radyosu (Emniyet Genel Müdürlüğü Haberleşme Daire Başkanlığı): Gereontolog Dr. Kemal Aydın- (DÜNYAK-Dünya Yaşlanma Konseyi Başkanı): Veli Sarıtoprak (TÜSİAV Başkanı-Türkiye Sanayici ve İş Adamları Vakfı): Doç. Dr.Birol Balaban (ENSEV Başkanı-Fiziksel Engelli Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı): Engin Öztürk (HASVAK Genel Başkanı-Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı): Türk Sinemasında Zamanı Tersine Kuranlar Ödülü: Ferdi Merter Fosforoğlu, Halit Akçatepe, Nilüfer Aydan; Şeref Ödülü: Beyazıt Öztürk (Kanal D Beyaz Show Programı): Onur Ödülleri: Nevin Gökçek (Sosyal Yardımlaşma Eğitim ve Dayanışma Vakfı Onursal Başkanı): Gülgen Dural (Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Başkanı): Kazım Ergün (Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı): Sunum : Ayşe Egesoy-Hakan Yılmaz

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zamanı Tersine Kuran Genç Büyükler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem
    06:15 Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi. Tokat'ın Sulusaray ilçesi Yozgat il sınırına yakın bin noktada saat 01.06'da deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi.

  • Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti
    04:15 Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 olurken, muhalefet partisi SDP'nin oy oranı yaklaşık yüzde 26 oldu. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyonun en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti
    04:11 Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 oldu ve parlamentoda 60 sandalye elde etti. Muhalefet partisi SDP'nin oy oranı ise yaklaşık yüzde 26 oldu ve 42 sandalye kazandı. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyon en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    03:43 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 02.35'te merkez üssü olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. İkinci depremin herhangi bir olumsuzluğa neden olmadığı bildirildi. Ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor.

  • Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti
    03:09 Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti

    Geçimini sağlamak için fotoğraflarını ve albümlerini satışa çıkarmak zorunda kalan Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti. Kendisine yardım sözünde bulunan ünlü isimlerin zamanla sözlerini unuttuğunu belirten Örümcer, Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde izleyicilerle dans etti. Konserde elde edilen gelirlerle Örümcer'in borçları kapatılacak.

  • Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında
    03:05 Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin anı güvenlik kameralarına yansıdı. Belediye Başkanı Davut Kılıç, ilçede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı.

  • Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
    02:59 Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

    Mersin'de kontrolsüz kavşakta meydana gelen trafik kazasında, 68 BT 456 plakalı otomobil ile 34 HJY 494 plakalı araç çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Bölge sakinleri, kavşağa ışık ve kamera sistemi takılması taleplerinin henüz karşılanmadığını belirtti.

  • Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
    02:59 Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, Belediye Başkanı Davut Kılıç, herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı. Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
    02:44 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı önüne kadar konvoy yaptı. Taksiciler, protestoyu sonlandırdıktan sonra yetkililere seslenerek, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.


Advertisement