Zanka'dan takımına Fenerbahçe resti: Göndermezseniz oynamam - Son Dakika
Spor

Zanka'dan takımına Fenerbahçe resti: Göndermezseniz oynamam

Fenerbahçe'nin transfer görüşmeleri için İstanbul'a getirdiği Zanka'nın takımı Huddersfield'a Fenerbahçe'ye gitmek istediğini söylemesi transferi kolaylaştırdı. 29 yaşındaki Danimarkalı stoperin 'Göndermezseniz oynamam' resti sonrası Fenerbahçe'nin kasasında 1,5 milyon euro kaldı.

09.08.2019 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin renklerine katmak için uzun süredir pazarlıkta olduğu Danimarkalı futbolcu Zanka, sabaha karşı 04.30'da İstanbul'a geldi. 29 yaşındaki stoperi İstanbul Havalimanı'nda Sportif Direktör Damien Comolli ile yönetici Selahattin Baki karşıladı.

Bu transferde sarı-lacivertli yönetim kadar oyuncunun tavrı da etkili oldu. Zanka, duruşu ile Fenerbahçe'nin işini kolaylaştırdı. Huddersfield kulübü başarılı oyuncusu için 3,5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli isterken, Zanka 'Göndermezseniz oynamam' resti çekerek Fenerbahçe'ye transfer olmak istediğini net bir şekilde belli etti.

Zanka'dan takımına Fenerbahçe resti: Göndermezseniz oynamam

OYUNCUNUN TAVRIYLA 1,5 MİLYON EURO KASADA KALDI

Sabah'ta yer alan habere göre; Huddersfield 1 yıl daha sözleşmesi olan oyuncunun ısrarcı tutumu karşısında 2 milyon euro bonservis bedeline razı oldu. Zanka'nın bu tavrı daha gelmeden Fenerbahçe'ye 1,5 milyon euro (9 milyon TL) kazandırmış oldu. Kendisi de yıllık 1,7 milyon euro maaş alacak olan Danimarkalı stoper, 3 yıllık sözleşme imzaladı.

ZANKA-KJAER İKİLİSİ UCHE-HOGH GİBİ OLUR

Zanka'nın gelişi sonrası Fenerbahçe taraftarı gözünü yine Zanka gibi Danimarkalı olan ve milli takımda birlikte oynadığı Simon Kjaer'e çevirdi. Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada yaptıkları yorumlarda yaklaşık 20 yıl öncesine gidip Uche-Högh'lü stoper tandemine atıfta bulundular. Taraftarlar, "Zanka ile Kjaer, Uche ve Högh gibi rakip forvetlere duvar olur. Kimseye geçit vermezler" yorumunda bulundular.

Zanka, geçtiğimiz sezon Huddersfield formasıyla 25 resmi maçta forma giydi.

Zanka\'dan takımına Fenerbahçe resti: Göndermezseniz oynamam

Son Dakika Spor Zanka'dan takımına Fenerbahçe resti: Göndermezseniz oynamam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ÜCÜBBELİ: FENEVBAHÇE VE FENERASYON BAŞKANLIĞI DAHA İLK MAÇTAN ŞİKE YAPMAYA ÇALIŞTI AMA GALATASARAY İZİN VERMEDİ YILDIRAMAZSINIZ ŞİKECİ FENEVLİLER. DOĞVUMU SAMET 2 28 Yanıtla ÜCÜBBELİ DEĞİL UCUBE.: Lan Kamil 6alatasarayın 8-0 lık Ankaragücü maçını youtube dan açta izle şikenin babası nasıl oluyormuş gör. 5 0 Gs: Her sene şampiyon olsak yine ağlarız Biz Gs böyleyiz.. lan mal iki Senedir şampiyon biziz federasyon bizden.. hakemler bizden 2 0 Bşr: Lan hırt. Kumpasa şike diyecek kadar aymazsınız. Hainin ekmeğine yağ sürmeye devam edin 1 0
  • fb: Elinize su dökemezler şike konusunda, ilk maç derken hemen başladınız sizlanip, ağlamaya sanırım, her sene öyle, baktınız kötü gidiyor lig, fatih terim saha kenarında hoplamaya, ziplamaya, rakip takıma saldırmaya başlıyor, 3-5 maç ceza, ama diğer maçlar cepte artık, sene sonunda tertemiz lig deyip şampiyonluk sevinci... 9 1 Yanıtla Digorlu Mahmut : Siz gidin 3 tane hakem daha satın alın cinconlar. 14 0
  • Comolli gene topluyor: Güven vermiyor comolli içten pazarlıkli. Fbnin parasını yiyor 3 3 Yanıtla
  • oğuzkaan özyaykut: malatya ve trabzon elenir.gs cl de her zamanki gibi galibiyetsiz döner.son yıllarda cl ye gitmemesine rağmen en çok ülkemize puanı fb kazandırmış.gs son 26 maçda 1 galibiyet alarak kırılması zor bir rekor elde etmiş.. 5 1 Yanıtla

Advertisement