Zara'da Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Zara'da Mezuniyet Sevinci

Cumhuriyet Üniversitesi Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı.

22.05.2015 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Üniversitesi Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı.

Kampüs alanında düzenlenen mezuniyet töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Habib Soluk, törende yaptığı konuşmada, "Zara ilçemiz geçmişte 3 medrese ve 1 rüştiyesiyle eğitim öğretim merkezi cazibe alanı haline gelmiş. 1996 yılında rahmetle andığımız Ahmet Çuhadaroğlu ve Veysel Dursun iş adamlarımız tarafından eğitime açılan meslek yüksekokulumuzla bu cazibe merkezi devam etmektedir. 2010 yılında da Zara Sanayici İşadamaları Derneği tarafından 4 yıllık yüksekokul binamızla eğitim alanında varlığını sürdürmektedir. Okulumuzun ilk mezunlarını tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaymakam Fehmi Likoğlu ise konuşmasında "Bilgisiz insan meyvesiz ağaca benzer. Öğrencilerimizin bilgilendirilmesine vesile olan iş adamlarımıza ve Zaralılara teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala da kendisinden önceki belediye başkanı Hüsamettin Gürsoy'un büyük emeği olduğunu belirterek mezun olan öğrencileri tebrik etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ise "4 yıllık emeğimizin ürününü bugün görüyoruz. Bu güzel anı bize yaşatan sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Okulumuzu Zara'ya üniversitemize kazandıran iş adamlarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 86 öğrenciye diplomaları verildi.

Hayırsever iş adamı Veysel Dursun tarafından dereceye giren öğrencilere bilgisayar hediye edildi. Kep atma töreninin ardından okulun konferans salonunun açılışı yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zara'da Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement