Zararlı Maddelerle Savaş İçin Bir Araya Geldiler - Son Dakika
Yerel

Zararlı Maddelerle Savaş İçin Bir Araya Geldiler

SELSİAD Hanım Kolları ile Sağlıklı Hayatlar Derneği üyeleri, "zararlı maddelerle savaş" konulu toplantıda bir araya geldi.

16.11.2015 13:01  Güncelleme: 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuklu Sanayici İşadamları Serbest Meslek Mensupları Derneği (SELSİAD) Hanım Kolları ile Sağlıklı Hayatlar Derneği üyeleri, "zararlı maddelerle savaş" konulu toplantıda bir araya geldi.

Sağlıklı Hayatlar Derneği Kurucusu ve Onursal Başkanı Prof. Dr. Recai Gürbüz, SELSİAD konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda, zararlı maddelere karşı verilecek mücadelenin toplumsal açıdan oldukça önemli olduğunu belirtti.

Gürbüz, yaygınlaşan madde bağımlılığı sorununun çözülmesi açısından programlar ve projelerle her zaman aktif olacaklarını ifade etti.

Anne, baba ve çevrenin de bilinçlendirilmesinin önemine dikkat çeken AMATEM Başkanı Psikiyatrist Dr.Başak Demirel ise kurum olarak madde bağımlılığı tedavisinde destek verdiklerini ancak sorunlu çevresi onları, tekrar girdabın içine çektiğini bildirdi.

Toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan, Konya Valisi Muammer Erol'un eşi Nazmiye Erol, Başbakan Başdanışmanı Kerim Özkul'un eşi Emine Özkul ve AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu'nun eşi Zehra Babaoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zararlı Maddelerle Savaş İçin Bir Araya Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement