Zeki Çelik'ten Tottenham iddialarına yanıt: Kimseden bana haber gelmedi - Son Dakika
Spor

Zeki Çelik'ten Tottenham iddialarına yanıt: Kimseden bana haber gelmedi

Lille'de forma giyen milli futbolcu Mehmet Zeki Çelik, koronavirüs salgını süresince geçen karantina günlerine, Tottenham iddialarına ve kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Tottenham'dan teklif almadığını söyleyen Zeki, hedeflerinin arasında Premier Lig'de oynamak olduğunu ifade etti.

03.04.2020 10:55  Güncelleme: 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa Ligue 1'de bir diğer milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı ile birlikte Lille forması giyen milli futbolcumuz Zeki Çelik, TRT SPOR'da açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs nedeniyle antrenmanlarını evde sürdüren Zeki, en çok güzel yemek yemeyi özlediğini belirtip, "Karantina bittikten sonra Türk restoranlarına gidip yemek yiyeceğim. Evde ben yemek yapıyorum. Pek becerikli değilim bu konuda" dedi.

"KİMSEDEN BANA TOTTENHAM İÇİN HABER GELMEDİ"

Hedeflerinden ve Tottenham ile adının anılmasıyla ilgili olarak milli futbolcu, "Ben de haberleri gördüm. Kimseden bana haber gelmedi. Hedeflerimin arasında Premier Lig var. Şu an lig yarıda kesildiği için transfer dönemi nasıl olacak bilmiyorum. Şu an beklemedeyiz. Transfer düşünmüyorum şu an. Ligimizde 10 maç daha var. Tottenham'a giden yardımcı hocalarımıza mesaj atmadım, yanlış anlaşılmamak için. Oynayabileceğim bir takım olursa Premier Lig'i düşünebilirim" ifadelerini kullandı.

"EN ÇOK ZORLAYAN NEYMAR'DI"

Fransa'ya ilk geldiğinde fiziksel olarak sıkıntı yaşadığını söyleyen Zeki Çelik, "Antrenmanlarda sürekli yere düşüyordum. Güç sıkıntısı yaşıyordum. 6 ay sonrasında bu durumu aştım. Ligde beni en çok zorlayan futbolcu Neymar'dı. Çok yetenekli biri. Ondan topu almak çok zor. PSG çok kaliteli bir takım. Neymar tutulması zor bir futbolcu. Mbappe ile aynı kanatta olmadığımız için beni çok zorlamıyor, Neymar beni daha çok zorluyor" şeklinde konuştu.

Son olarak Karantina nedeniyle Fransa'da kalan Zeki, sakatlığı nedeniyle formasından uzun süre ayrı kalan ve şu anda memleketi Trabzon'da bulunan Yusuf ile birlikte kendisinin Fransa'da zorlanmadıklarını ve insanların kendini çok sevdiğini belirtti.

Zeki Çelik\'ten Tottenham iddialarına yanıt: Kimseden bana haber gelmedi

Son Dakika Spor Zeki Çelik'ten Tottenham iddialarına yanıt: Kimseden bana haber gelmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ispanyol aysel : Çocuk açıkça doğruları söylemiş en azinda foks tviye çıkıp bay kemal gibi bol keseden sallamiyor 4 5 Yanıtla
  • Kalsps: Koşusu hareketleri tam bir quaresma 0 0 Yanıtla
  • MuşLi: Köylüm candır 0 0 Yanıtla
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement