Zeliha Elvan ve Kevser Çakacak Şehit Ailesiyle İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Zeliha Elvan ve Kevser Çakacak Şehit Ailesiyle İftarda Buluştu

Zeliha Elvan ve Kevser Çakacak Şehit Ailesiyle İftarda Buluştu

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Mersin’e gelen Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın eşi Zeliha Elvan ile Vali Özdemir Çakacak’ın eşi Kevser Çakacak, şehit ailesiyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

19.06.2016 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Mersin'e gelen Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan'ın eşi Zeliha Elvan ile Vali Özdemir Çakacak'ın eşi Kevser Çakacak, şehit ailesiyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar öncesi Kiremithane, Gazi ve Eğriçam mahallelerindeki yoksul ve yoksun ailelerin evlerine misafir olan Elvan ile Çakacak, ailelerin sorunları ve çocuklarının eğitim durumları hakkında bilgi aldı ve sorunlarının çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Özellikle çocukların eğitim durumlarını dikkatlice dinleyen Elvan, çocukların karne notlarını inceleyerek karne hediyesi verdi.

Ev ziyaretlerinin ardından geçtiğimiz mart ayında Mardin'in Dargeçit ilçesinde bölücü örgüte yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen Jandarma Üsteğmen Emrah Şahin'in baba ocağında iftara konuk olan Zeliha Elvan ile Kevser Çakacak, şehidin babası Cafer Şahin ve diğer aile fertleriyle birlikte oruçlarını açtı.

İftar sonrasında şehidin ailesiyle bir süre sohbet eden Elvan ve Çakacak, şehide bir kez daha Allah'tan rahmet dilediler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeliha Elvan ve Kevser Çakacak Şehit Ailesiyle İftarda Buluştu - Son Dakika


Advertisement