Zeliha Sunal Gelen, Giden, Kalan Tüm Sevgililer İçin Söyleyecek! - Son Dakika
Güncel

Zeliha Sunal Gelen, Giden, Kalan Tüm Sevgililer İçin Söyleyecek!

2017 yılında "Geçti" adlı son single'ını yayınlayan ve konser programlarına farklı şehirlerde devam eden, sahnelerin en eğlenceli isimlerinden Zeliha Sunal, uzun bir aradan sonra İstanbullu sevenleriyle KATS Sahne'de buluşuyor.

07.02.2018 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahnelerin en eğlenceli isimlerinden Zeliha Sunal, Sevgililer Günü konseptiyle 16 Ocak Cuma akşamı Gayrettepe KATS Sahne'de! Sevgililer Günü'nün ardından; gelen, giden, kalan tüm sevgililere aşk şarkılarının söyleneceği, Zeliha Sunal ile "Sevgiliye" başlıklı konseri, hem ayakta hem de yemekli masa düzeninde izleme alternatifi bulunuyor.

Farklı konseptlerdeki sahne şovları ve yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle isminden sıkça söz ettiren Zeliha Sunal, "Sevgiliye" başlıklı konserinde; "Sevda Yolu", "Kıyamazdın", "Nankör", "Aldatıldık" gibi aşka ve ayrılığa dair şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirecek.

Sunal'ın konserini ayakta izlemek isteyenlerin yanı sıra oturarak izlemeyi tercih edenler için, kendi mutfağıyla hizmet veren KATS Sahne'de yemekli masa düzeni seçeneği de bulunuyor.

Giriş katındaki restoranıyla etkinlik öncesi ve sonrasında konuklarına keyifli bir ortam da sunan KATS Sahne, merkezi konumu ve toplu taşımaya ulaşım kolaylığıyla müzikseverlerin yeni mekân arayışına bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zeliha Sunal Gelen, Giden, Kalan Tüm Sevgililer İçin Söyleyecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement