Zer 5. Altın Palmiye Ödülleri'ni Kazananlar Belli Oldu! - Son Dakika
Güncel

Zer 5. Altın Palmiye Ödülleri'ni Kazananlar Belli Oldu!

Türkiye'nin sinema, müzik ve televizyon alanında en prestijli ödüllerinden olan 'Zer 5. Altın Palmiye Ödülleri'ni kazananlar açıklandı.

19.04.2018 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hande Yener, Soner Sarıkabadayı, Barış Arduç, Elçin Sangu, Ahmet Kural, Murat Cemcir halkın oylarıyla birinci oldu. Ödüller, 7 Mayıs Pazartesi günü Özge Ulusoy'un sunacağı törenle sahiplerini bulacak

'Zer 5. Türkiye Altın Palmiye Ödülleri'nin halk oylaması sonuçlandı. Sinema, televizyon ve müzik alanında 28 kategoride adaylar kıyasıya yarıştı.

İnternet sitesi 'www.altinpalmiye.com' üzerinden oyların kullanıldığı ödüllere rekor düzeyde katılım gerçekleşti. Her IP'den bir defa oy kullanılan ödül kategorileri için 2 milyon 643 bin 162 oy atıldı.

Türkiye Altın Palmiye Ödülleri Düzenleme Kurulu Başkanı Nedim Delibaş: "Türkiye Altın Palmiye Ödülleri'nin bu yıl beşincisini düzenliyoruz. Ödüllerin isim sponsorluğunu bu yıl Ceylan İnşaat, Zer markası üstlendi. Adaylar için rekor düzeyde oy kullanıldı, bazı kategorilerde kıyasıya rekabet yaşandı. Sürpriz konuk sanatçıların katılacağı ödül gecesi, 7 Mayıs Pazartesi günü Swissotel The Bosphorus'ta Özge Ulusoy'un sunumuyla gerçekleşecek" dedi.

Türkiye Altın Palmiye Ödülleri'nin bu yıl isim sponsorluğunu "Zer" markalarıyla üstlendiklerini söyleyen Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, ülkemizdeki sanatçıları destekleyen böyle önemli bir projede yer almaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zer 5. Altın Palmiye Ödülleri'ni Kazananlar Belli Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement