Zeybekci Bosna Hersek'te - Son Dakika
Güncel

Zeybekci Bosna Hersek'te

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki temasları kapsamında, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Boşnak üyesi Bakir İzzetbegovic ve Başbakan Denis Zvizdic ile bir araya geldi.

20.10.2015 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki temasları kapsamında, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Boşnak üyesi Bakir İzzetbegovic ve Başbakan Denis Zvizdic ile bir araya geldi.

Türkiye-Bosna Hersek- Sırbistan Üçlü İş Forumu'nun açılışına katılan Zeybekci, daha sonra hükümet binasına geçerek Başbakan Zvizdic ile görüştü. Basına kapalı olarak yapılan görüşmeye Sırbistan Ticaret, Turizm ve Telekomünikasyon Bakanı Rasim Ljajic ve Bosna Hersek Dış Ticaret ve Ekonomik İlişkiler Bakanı Mirko Sarovic de katıldı.

Zeybekci daha sonra, Başbakan Zvizdic'in ev sahipliğinde verilen öğle yemeğine iştirak etti.

Bakan Zeybekci daha sonra hükümet binasından ayrılarak yeni inşa edilen ve Saraybosna'daki en prestijli binalardan biri olarak faaliyete geçmeye hazırlanan Ziraatbank Bosna Hersek genel merkez binasını gezdi.

Zeybekci, yakın zamanda açılması planlanan binayla ilgili Ziraatbank Bosna Hersek Genel Müdürü Ali Rıza Akbaş'tan bilgi aldı.

Bakan Zeybekci daha sonra Cumhurbaşkanlığı binasına geçerek, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Boşnak üyesi Bakir İzzetbegovic ile görüştü.

Zeybekci, Saraybosna temasları kapsamında ayrıca Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği'nde Türk iş adamlarıyla bir araya geldi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeybekci Bosna Hersek'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement