Zeynep Casalini ve Tahsin Berk Yeniden Bir Arada - Son Dakika
Güncel

Zeynep Casalini ve Tahsin Berk Yeniden Bir Arada

Zeynep Casalini ve Tahsin Berk yeniden bir aradaMUĞLA - Bodrum'da yaşayan ünlü sanatçı Zeynep Casalini geçtiğimiz yıl ayrıldığı eski eşi Tahsin Berk ile yeniden bir araya geldi.

10.04.2017 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeynep Casalini ve Tahsin Berk yeniden bir arada

MUĞLA - Bodrum'da yaşayan ünlü sanatçı Zeynep Casalini geçtiğimiz yıl ayrıldığı eski eşi Tahsin Berk ile yeniden bir araya geldi.

"Köprüler" isimli şarkısıyla yeni bir ivme yakalayan ünlü sanatçı Zeynep Casalini eski eşi Tahsin Berk ile ortak oldu. Casalini ortak olduğu işletmede hem garsonluk yapıyor, hem şarkı söylüyor. Geçtiğimiz yıl şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eşi Tahsin Berk ile birlikte Gravilya Kahve ve Yemek Evini ortaklaşa işleten Casalini İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Bir yandan kızı Dafne'ye bakarken bir yandan müzik hayatına devam eden Casalini, eski eşi ile beraber ortak işlettikleri mekanda ise garsonluk ve aşçılık yapıyor. 8 yıl önce Bodrum'a yerleşen ve sakin sesiz bir hayat yaşayan Casalini hayatında en çok yapmak istediği şeyin motosiklet ile dünya turuna çıkmak olduğunu açıkladı. Aşık olmayı istediğini de söyleyen ünlü sanatçı, eski eşinden zaman zaman iş gereği fırça yediğini de anlattı. Vejetaryen olan Casalini şimdilerde Vegan olduğunu da söyledi.

Tahsin Berk annesini kaybetti

Eski eşi Tahsin Berk 'in annesini kaybettiğini söyleyen Casalini "Tahsin kötü günler geçirdi annesini kaybetti ve memleketine gitmek zorunda kaldı. Ben 1 buçuk ay boyunca burada 2 arkadaşımla beraber çalıştık ciddi bir şekilde. Bazen bu tempoyu yakaladığının farkına varamıyorsun. Bir bakıyorsun mekanda 25 kişi aynı anda var. Bir andan içecek veriyorsun, bulaşık yıkıyorsun, ekmek kesiyorsun, sipariş alıyorsun o arada asistanım arıyor Zeynep hanım konser var diyor. Çok çılgın bir şey ama boş durup düşünmektense bu kadar yoğun olup bir şeye zaman ayıramamak sadece yaptığın şeye konsantre olmak çok daha iyi bir şey" şeklinde konuştu.

Kızıyla çok güzel zaman geçirdiğini de anlatan Casalini, "Annelik çok güzel gidiyor. Defne tam bir bal kabağı. Defne okuldan geldikten sonra hep beraberiz. Gece eve döndüğümüzde de hep koyun koyuna yatıyoruz. Kızım ile sabah ve gece görüşe biliyoruz en çok. Okuldan döndükten sonra mekanımıza geliyor. Babası da burada bende buradayım, şanslı bir çocuk olarak büyüyor kızım" ifadelerini kullandı.

Eski eşiyle ortak oldular

Eski eşi Tahsin Berk ile beraber Gravilya Kahve ve Yemek Evini işlettiklerini sözlerine ekleyen Casalini "Bizim bir çocuğumuz var. Beraber yürüte bileceğimiz bir işimiz var Tahsin'le. Mekanımız beraberce işletmeye karar verdik. Bu şekilde daha iyi ve daha huzurlu bir ortam oluyor. Ben gitti mi o burada duruyor. O gitti mi ben burada duruyorum kızımla ilgileniyorum. Aileden olmaya birine bir şeyi emanet etmek hem daha zor hem de başka birini meşgul edemesin çok fazla. Çok iyi iki ortak gibi, onun çok iyi bildiği şeyler var. Benimde iyi olduğum şeyler var mutfak gibi. Ben daha iyi insanlarla ilgilene biliyorum çok alışkın olduğum için. O kahve yapıp emir etmeyi seviyor. Burada 2 ortak geçinip gidiyoruz" şeklinde konuştu.

"Köprüler" şarkım beğeniliyor

Yeni çektiği Köprüler isimli klipinin iyi yankı aldığını da anlatan Casalini, "Köprüler şarkım iyi tuttu. Ben bir yere gittiğim zaman insanlar yeni klipin çok güzel, bayıldım diyorsa bu çok güzel bir iş yaptığımı gösteriyor. Milyonların beni dinlemesi gibi dertlerim yok zaten" dedi.

Yemek yapmayı çok sevdiğini de anlatan Casalini sözlerine şöyle devam etti "Yemek yapmayı çok seviyorum. Yaptığım yemekleri insanlara beğendirmeyi çok seviyorum. Dün enginar ve ıspanak yemeği yaptım. 2 arkadaşım yedi bayıldı. Buda benim hoşuma gidiyor. Ben kendim gidip alıyorum tüm sebzeleri. Seçiyorum bakıyorum ve alıyorum. İnsanların yaptığım yemekleri beğenmesi inanılmaz tatmin ediyor beni" ifadelerini kullandı.

Vejetaryenlikten Veganlığa

Bir zamanlar Vejetaryen olan Casalini şimdilerde vegan olduğunu açıklayarak şu sözlere yer verdi "Ben vegan oldum. Vejetaryen olmayı bırakıp vegan oldum. Koşturmaktan zaman bulamıyoruz yemek yemeye. Yediğim şeyler çok iyi şeyler. Veganlar sadece bir tek makarna yiyor zannediyorlar ama öyle değil işte. Biz vegan olarak çok çeşitli şeyler yiyoruz ama iyi şeyler yiyoruz. Yediğimiz hiç bir şey kalıcı bir kilo oluşturmuyor. Vegan pastalar var, içindeki unun iyi niyetli olduğu. Yediğin şeyler sende kilo yapmıyor. Birazda insan gibi yediğinde kilonu koruyorsun" söyledi.

Duvar şarkım bırakın Köprüleri dinleyin

Casalini yeni çıkan sanatçıları tanımadığını da sözlerine ekleyerek şöyle konuştu "Yeni çıkan sanatçıları gerçekten ben bilmiyorum. Televizyon yok ve zaten izleyecek zamanımda yok. Yeni bir şeyler yapan ve emin adımlarla giden bir gurup var mı, bir şarkıcı var mı inan ki bilmiyorum. Umarım vardır. Şimşek gibi parlayıp sonra yok olma çok rahatsız edici. Bakın halen "Duvar" şarkısı diyorlar. Biraz şu "Köprüler" şarkımı dinleyin yeni nesil sizlere sesleniyorum. Hep aynı şarkıyla anılmak kadar gıcık bir durum yok yani" dedi.

Müziğe ara vermediğini de açıklayan Casalini "Müziğe ara vermedim. Bakın bütün kliplerime sırayla ne kadar arası var ne fazla. Bir 9 ay kadar bir ara var ben Dafne'ye 3 aylık hamileyken bir klip çekmiştik. Sonra Dafne 3 aylıkken ben yeniden sahneye çıktım. Ben müziğe hiç ara vermedim. Turnem yok ama konserler başlayacak Nisan sonunda. Gümüşlükte bir mekanda sahne alacağım. İstanbul'da bir konser var 13 Mayıs'ta. Bunların dışında Özel gecelerde, düğünlerde sahnelerimiz devam ediyor" ifade etti.

Aşka ayıracak zamanım yok

Aşka ayıracak vaktim yok

Aşık olmak istediğini ama aşka ayıracak zamanının olmadığını da söyleyen ünlü sanatçı "Aşkfalan yok hayatımda. Zamanım yok şu anda aşka. Aşık olmak istiyorum. Ben şarkıcı ve müzisyen bir insanım. Ben aşka aşığım. Artık biri gerekmiyor. Ben beyle idare edebiliyorum. Keşke herkesin hayatından bir aşk olsun. Ben şu anda hayata yetişmeye çalışıyorum. Birde bir adam olsa eyvah yani görüşemeyeceğiz" anlattı.

Eski eşimden büyük fırçalar yiyorum

Şiddetli geçimsizlikten eşi Tahsin Berk'ten ayrıldığını ama ortaklıklarının devam ettiğini de vurgulayan Casalini "Tahsin Bey ile şiddetli geçimsizlikten dolayı ayrıldı. İki insan bir birini çok seve bilir ama bir kadın erkek ilişkisi olduğu zaman farklı farklı şeyler olabiliyor. Aynı konuyu düşünmediği zaman çakışma oluyor. Biz kavga gürültü sevmeyen insanlarız. Bir birimizi çok seviyoruz halen. Her zaman bir birimizin hayatındayız da zaten. Şimdi birde işimizi de ortak götürüyoruz. Hayatıma Karışmıyor Tahsin Bey ama işe kesinlikle karışıyor. Bunu kaça aldın. Bunu neden kaydetmedin diyerek büyük fırçalar yiyoruz. İş için gerçekten fırçalıyor beni. Çok iyi bir iş adamı, bu işi gerçekten çok iyi biliyor. Bende çok şey öğreniyorum ondan. Ama tarz olarak sert bir adamdır. Onu tanımıyorsan kırıla bilirsin ben tanıdığım için tamam diyorum" dedi.

(EA-MB-

Zeynep Casalini ve Tahsin Berk Yeniden Bir Arada
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zeynep Casalini ve Tahsin Berk Yeniden Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeni Zigana Tüneli'nde Otomobil Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti
    14:00 Yeni Zigana Tüneli'nde Otomobil Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Gümüşhane ve Trabzon arasındaki Yeni Zigana Tüneli'nde meydana gelen kazada, otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek tünel duvarına çarptı ve hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Diyarbakır'da İngilizce Bilgi Kültür Yarışması düzenlendi
    14:00 Diyarbakır'da İngilizce Bilgi Kültür Yarışması düzenlendi

    Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen 'İngilizce Bilgi Kültür Yarışması'nda 33 okul yarıştı. Yarışma, öğrencilerin yabancı dil öğrenmeye teşvik edilmesi, takım ruhunun geliştirilmesi ve etkileşimin arttırılması amacıyla gerçekleştirildi. Finalde dereceye giren 4 okul belirlendi ve etkinlik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kayahan Subaşı tarafından öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağladığı vurgulandı.

  • 6. Türkiye-Çin Ekonomik Forumu İstanbul'da düzenlendi
    13:59 6. Türkiye-Çin Ekonomik Forumu İstanbul'da düzenlendi

    Türkiye-Çin Ekonomik Forumu, ikili ticari ilişkileri geliştirme ve işbirliğini daha fazla alanda genişletmenin yollarını arayan temsilcilerin katılımıyla İstanbul'da düzenlendi.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü
    13:59 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Wittenburg Konferansı'nın onuncu toplantısı kapsamında Hollanda'ya gitti ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir araya geldi. Görüşmede ikili ilişkilerin yanı sıra Gazze'deki son durum, Ukrayna'daki gelişmeler ve terörle mücadele konuları ele alındı.

  • Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
    13:59 Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

    Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde yapılan bir işyerine düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 10 ton 950 gram sahte markalı deterjan ve 66 bin 430 çeşitli markalara ait ambalaj ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

  • Trabzon'da Vargel Sistemli Teleferikte Kurtarma Tatbikatı Gerçekleştirildi
    13:58 Trabzon'da Vargel Sistemli Teleferikte Kurtarma Tatbikatı Gerçekleştirildi

    Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde bulunan vargel sistemli teleferikte kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi. Özel bir şirketin arama kurtarma ekibi tarafından gerçekleştirilen tatbikatta, senaryo gereği teleferikte mahsur kalanlar kurtarıldı. Kurtarma malzemelerinin teleferik kabininin içinde bulunması sayesinde tahliye işlemi hızlı bir şekilde gerçekleştirildi.

  • Şahinbey Belediyesi 10 Milyon Fide Dağıtımı Gerçekleştirdi
    13:53 Şahinbey Belediyesi 10 Milyon Fide Dağıtımı Gerçekleştirdi

    Şahinbey Belediyesi tarımsal üretimi desteklemek amacıyla 10 milyon adet domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun ve karpuz fidesi dağıttı. Dağıtımın birkaç gün süreceği ve tüm çiftçilere ulaşılması hedeflendiği açıklandı.

  • Kırklareli'nde Yolcu Otobüsü Devrildi: 11 Yaralı
    13:49 Kırklareli'nde Yolcu Otobüsü Devrildi: 11 Yaralı

    Kırklareli'nde Bulgaristan'a gitmek için İstanbul'dan hareket eden bir yolcu otobüsü, Kavaklı beldesi Koru mevkiinde yoldan çıkarak devrildi. Kazada, sürücü dahil olmak üzere 11 kişi yaralandı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi. Kırklareli Valisi, Belediye Başkanı ve İl Jandarma Komutanı da bölgeye gelerek çalışmaları takip etti.

  • Yangından küle dönen marketin hasarı böyle görüntülendi
    13:48 Yangından küle dönen marketin hasarı böyle görüntülendi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan yangında zarar gören marketin hasarı dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde marketteki ürünlerin tamamen yandığı ve çatının çöktüğü görüldü.


Advertisement