Zeynep'i bıçaklayarak öldüren milli boksör suç makinesi çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Zeynep'i bıçaklayarak öldüren milli boksör suç makinesi çıktı

Muğla'da kız arkadaşını öldüren boksör Selim Ahmet Kemaloğlu'nun kasten yaralama ve cinsel saldırı gibi suçlardan 14 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Kemaloğlu'nun son olarak 28 Ağustos 2019'da "Cinsel Saldırı ve Kasten Yaralama" suçundan gözaltına alındığı ve savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı kaydedildi.

27.05.2020 13:08  Güncelleme: 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan geçen pazar sabahı 05.30'da Menteşe ilçesinin Kötekli Mahallesi'nde meydana gelen olayda, milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu, kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı dövdükten sonra mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla öldürmüş, sonra da kendini yaralamıştı.

14 SUÇ KAYDI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Sabah gazetesinden Kenan Gürbüz'ün göre, Kemaloğlu'nun, 2011'den bugüne kadar 10 kez kasten yaralama, 1 cinsel saldırı olmak üzere 14 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

CİNSEL SALDIRI SUÇUNDAN GÖZALTINA ALINMIŞ

Kemaloğlu'nun son olarak 28 Ağustos 2019'da "Cinsel Saldırı ve Kasten Yaralama" suçundan gözaltına alındığı ve savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı kaydedildi. Kemaloğlu'nun "Nitelikli dolandırıcılık ve trafik güvenliğini tehlikeye sokma" suçundan da kaydı bulunuyor.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, geçen Pazar günü sabah 05.30 sıralarında Menteşe ilçesinin Kötekli Mahallesi'nde meydana geldi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar ile erkek arkadaşı Selim Ahmet Kemaloğlu arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

KALBİNDEN BIÇAKLADI

Milli boksör olduğu öğrenilen Selim Ahmet Kemaloğlu, kavga sırasında mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Şenpınar'ı göğsünden bıçakladı. Ardından da 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekipleri, genç kızın yaşamını yitirdiğini belirledi. Kendine de bıçakla zarar veren Selim Ahmet Kemaloğlu, polis gözetiminde ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kemaloğlu'nin yoğun bakım servisindeki tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Zeynep Şenpınar'ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

ARKADAŞINA ATTIĞI MESAJ ORTAYA ÇIKTI

Zeynep Şenpınar'ın bir arkadaşına, "Ahmet'le net bir şekilde bitti. 1 aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok. Ben sadece aşırı alışkanlığın verdiği üzüntüyü yaşıyorum. Şarttı belki de" mesajı attığı ortaya çıktı.

Zeynep'i bıçaklayarak öldüren milli boksör suç makinesi çıktı
Zeynep\'i bıçaklayarak öldüren milli boksör suç makinesi çıktı

Son Dakika 3.Sayfa Zeynep'i bıçaklayarak öldüren milli boksör suç makinesi çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (53)

  • Arda: Zeynep hiç suçlu ceğil demi ahlaksızın en önde gideni şu haline bak 21 23 Yanıtla Vatandas: Ahlakini sorgulamak sanami kaldi milli dediginiz boksor vede suc makinasina birsey demiyirsun demekki sende ayni kafadasin 2 1 Osman. : Arda karın ağrısı malesef dini nikhlida öldürülüyor evlilerde. Kiniyirsun darısı başına 0 0
  • Zırtowski: Suç dosyası baya kabarık bu eleman milli takıma nasıl alındı 26 2 Yanıtla TED : Aynen boks federasyonundan bi açıklama bekliyoruz tabi öyle bi federasyon varsa 1 0
  • Onur: Her kızın hayali değilmi yakışıklı ama karakteri önemli değil zengin ama karakteri önemli değil ..alın size öyle bir erkek arkadaş... 22 3 Yanıtla Baybars: İyi de eleman yakisikli da degil ki , zengin de degil tipe bak sadece basmiş stereoidi vucut gelistirmis okuz gibi baska bir olayi yok 12 0 Hasan Sivriye : Hödükmüyüm ben sirf goruntu olsun diye kimyasallari enjekte edeyim vucuduma , yaran var sanirim gocunduguna gore , Boksor vucut gelistirmeci degildir dogal olmak zorunda hareketin kisitlanmadan dayaniklilik antrenmanlari agirlikli olmali Hasan sivri sadece kolpalar steroid kullanir 2 2 Hasan sivri: Stoide bsıp şişsesene sende baybars merak ettim basar basmaz şişyomusun 1 1 Hasan sivri: Hödük olabiliteni bilemem zaten soylemek istediğim milli sporcu denen mahlukat storoid kullanamaz doping testinde çıkar.. ayrıca bir başka soylemek istediğimde insanlar storoid basınca hemen şişicem sanıyorlar oyle bir şey soz konusuda deyıl spor bilimciyim biraz bilgim var stoeide kullanınımın zararları hakkında veya yan etkılerı konusunda demem o dur ki mıllı sporcular stroıde kullanamaz. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Edremit'te kovalamacada yakalanan gençlerden 8 gram esrar çıktı
    15:38 Edremit'te kovalamacada yakalanan gençlerden 8 gram esrar çıktı

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde Yunus ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayanların attığı peçetelerden 8 gram esrar çıktı. Amansız kovalamacanın ardından, motosikletli 2 genç yakalandı. Bora K. ve Serdar Y.'nin kaçmış olduğu alanın yapılan incelemesinde, 2 ayrı peçeteye sarılı halde tahmini toplam ağırlığı 3-5 gram olan Esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili şahıslar hakkında gerekli tahkikat başlatıldı.

  • Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil şarampole yuvarlandı, 1 kişi yaralandı
    15:38 Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil şarampole yuvarlandı, 1 kişi yaralandı

    Besni ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil şarampole yuvarlandı ve sürücü yaralandı. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Paris'teki İran Konsolosluğunda İntihar Saldırısı Tehdidi
    15:38 Paris'teki İran Konsolosluğunda İntihar Saldırısı Tehdidi

    Paris'teki İran konsolosluğunda bir adamın intihar yeleği ile kendini patlatma tehdidinde bulunduğu bildirildi. Şahısın, patlayıcı bir kemer ve el bombasına benzeyen bir cisimle donatıldığı ve binada barikat kurduğu belirtildi. Fransız başkentinin 16. bölgesinde bulunan konsolosluk binası ve çevresi güvenlik önlemi olarak kapatıldı, halk tahliye edildi. Şehrin Metro Hattı 6 da kesintiye uğratıldı.

  • Tırın çarptığı 15 yaşındaki genç hayatını kaybetti
    15:34 Tırın çarptığı 15 yaşındaki genç hayatını kaybetti

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde yola çıkan 15 yaşındaki gence tır çarptı. Ağır yaralanan genç hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Tır sürücüsü gözaltına alındı.

  • 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan organize suç örtüğü lideri yakalandı
    15:33 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan organize suç örtüğü lideri yakalandı

    Malatya'da, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla, 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan organize suç örtüğü lideri S.A. ile birlikte toplamda 29 kişi yakalandı. Zanlılar, polis merkezindeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Baba ve Oğul Define Kazısı Sırasında Hayatını Kaybetti
    15:32 Baba ve Oğul Define Kazısı Sırasında Hayatını Kaybetti

    Bursa'nın İznik ilçesinde mağarada kaçak define kazısı yaptıkları esnada jeneratörden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden baba ve oğlu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde toprağa verildi.

  • Zigana Tüneli'nde otomobil tünel duvarına çarpıp savruldu: 1 ölü
    15:30 Zigana Tüneli'nde otomobil tünel duvarına çarpıp savruldu: 1 ölü

    Gümüşhane'de Zigana Tüneli'nde meydana gelen kazada, otomobilin sürücüsü Salih Pelit hayatını kaybetti. Otomobil, tünel duvarına çarparak savruldu. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahalenin ardından Pelit'in cansız bedeni Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak
    15:24 Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak

    Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, 21 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Osmangazi Tarihi Kent koşusu nedeniyle kapatılacak yollar hakkında açıklama yaptı. Koşu, iki farklı güzergahta gerçekleşecek ve etkinlik süresince belirtilen yollar trafiğe kapatılacak.

  • Adıyaman'da motosiklet kazası: Anne ve oğlu yaralandı
    15:24 Adıyaman'da motosiklet kazası: Anne ve oğlu yaralandı

    Adıyaman'da, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan anne ve oğlu, motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Kazada yaralanan anne ve oğlu hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement