Zeytin Dalı Harekatı - Son Dakika
Güncel

Zeytin Dalı Harekatı

Ağrı Kalkınma Derneği Başkanı Ömer Yıldız, "Ordumuzun Zeytin Dalı Operasyonu ile Afrin'de YPG, PYD, PKK, DEAŞ gibi terör örgütlerine karşı kendi sınırlarımız ve orada yaşayan masum halkı koruma adına yürütmüş olduğu haklı mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz.

29.01.2018 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Kalkınma Derneği Başkanı Ömer Yıldız, "Ordumuzun Zeytin Dalı Operasyonu ile Afrin'de YPG, PYD, PKK, DEAŞ gibi terör örgütlerine karşı kendi sınırlarımız ve orada yaşayan masum halkı koruma adına yürütmüş olduğu haklı mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz." dedi.

Kentteki bazı sivil toplum kuruluşları basın açıklaması yaparak "Zeytin Dalı Harekatı"na destek verdi.

Ağrı Tüm Sivil Toplum Örgütleri Birliğinde bir araya gelen Ağrı Sanayici ve İş Adamları Derneği, Ağrı İyilikseverler Derneği, Otobüsçüler ve Minibüsçüler Derneği adına basın açıklamasını okuyan Ağrı Kalkınma Derneği Başkanı Ömer Yıldız, Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlatmış olduğu "Zeytin Dalı Harekatı"na destek vermek için bir araya geldiklerini söyledi.

Operasyonun Kürtlere karşı yapılmadığını belirten Yıldız, şunları kaydetti:

"Şu bilinsin ki ülkemizin geleceğine göz diken ve kendi kirli emelleri için birliğimize, bütünlüğümüze kasteden her kim olursa olsun bizi karşısında bulacaktır. Ordumuzun Zeytin Dalı Operasyonu ile Afrin'de YPG, PYD, PKK, DEAŞ gibi terör örgütlerine karşı kendi sınırlarımız ve orada yaşayan masum halkı koruma adına yürütmüş olduğu haklı mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Operasyonun devam ettiği şu günlerde ordumuzun bir an önce muzafferiyet elde ederek sağ salim dönmesini yüce Allah'tan niyaz ediyoruz. İçimizdeki 'savaşa hayır' kisvesi altında terör örgütlerinin safında yer alan ve akıl tutulması içinde olanlara sesleniyoruz. Gelin bu hatanızdan dönün. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü üzerine oyun oynamak isteyenlerin emellerini birbirimize kenetlenerek boşa çıkaralım. Sadece sınırlarımızda bulunan terör örgütlerine karşı değil, yedi düvele karşı yürütmüş olduğu istiklal mücadelesinde milletinizin safında yer alın ve birlik beraberliğimizi kimsenin bozmasına müsaade etmeyelim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeytin Dalı Harekatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement