Zeytin Dalı Harekatı - Son Dakika
Güncel

Zeytin Dalı Harekatı

Tirebolu ve Görele ilçelerinde, "Zeytin Dalı Harekatı"na katılan askerlere ulaştırılması amacıyla fındık bağışı kampanyaları düzenlendiği bildirildi.

31.01.2018 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tirebolu ve Görele ilçelerinde, "Zeytin Dalı Harekatı"na katılan askerlere ulaştırılması amacıyla fındık bağışı kampanyaları düzenlendiği bildirildi.

Tirebolu Ziraat Odası Başkanı Erim Yaman, yaptığı yazılı açıklamada, Tirebolu Muhtarlar Derneği'nin de katkı sağladığı kampanyanın 7 Şubat'a kadar devam edeceğini belirtti.

Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini ifade eden Yaman, şunları aktardı:

"Hem terör belasından kurtulmak hem de bölgede kalıcı barışı sağlamak için Afrin'de başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı'na katkı vermek, millet ve ordu dayanışmasına destek olmak amacıyla bu kampanyayı başlattık. Tirebolu insanının yeniden milli mücadele ruhu içerisinde Mehmetçiğin yanında olduğunu hissettirmek istedik. Bu ve buna benzer kampanyalar milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde ordusunun her daim yanında olduğu hissiyatını yansıtması açısından önemlidir."

Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, muhtarlar derneği tarafından başlatılan kampanyada toplanacak nakdi bağışlarla Afrin'deki askerlere gönderilmek üzere iç fındık satın alınacağını söyledi.

Ermiş, kaymakamlık olarak da destek sağladıkları kampanyanın 6 Şubat'ta sona ereceğini vurgulayarak,"Afrin'de 'Zeytin Dalı Operasyonu'na katılan Mehmetçiklerimize kavrulmuş iç fındık gönderilmesi için muhtarlar derneğimiz bir kampanya başlattı. Kaymakamlık olarak bizler de bu kampanyaya destek veriyoruz. Tüm kamu çalışanlarını ve Görele halkını bu kampanya için açılan banka hesabına bağış yapmaya davet ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeytin Dalı Harekatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement