Zeytin Dalı Harekatı - Son Dakika
Güncel

Zeytin Dalı Harekatı

Aydın'ın Didim ilçesinde vatandaşlar, Zeytin Dalı Harekatı'na destekte bulunmak için ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüş yaptı.

08.02.2018 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim ilçesinde vatandaşlar, Zeytin Dalı Harekatı'na destekte bulunmak için ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüş yaptı.

Didim 75 Gençlik Derneği tarafından organize edilen yürüyüşe katılan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Caddesi'nden Kent Meydanına kadar yürüdü.

Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'nın 20. gününde olduğunu anımsattı.

Türköz, "Biz dünyada her zaman söylüyoruz, barış için mücadele eden tek milletiz, tek orduyuz. 1974'de Kıbrıs'ta olduğu gibi Kıbrıs'a nasıl barış getirdiysek, Suriye'de barışı getirmek maksatlı, Silahlı kuvvetlerimiz 20 gündür orada mücadele ediyor. Buradan oradaki kahraman Mehmetçiğimize selam ve şükranlarımızı iletiyoruz." diye konuştu.

Didim 75 Gençlik Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Vela ise, Mehmetçik'in yanında olduğunu göstermek adına bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi.

Meydanda, şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Yürüyüşe, Didim İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, Didim İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gürkan Kabakçı, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, Saadet Partisi Didim İlçe Başkanı Mehmet Peçen, sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeytin Dalı Harekatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement