Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Edildi - Son Dakika
Güncel

Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Edildi

Kırşehir'in Kaman ilçesinde, Zeytin Dalı Harekatı için Fetih Suresi okunarak dua edildi.

24.01.2018 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'in Kaman ilçesinde, Zeytin Dalı Harekatı için Fetih Suresi okunarak dua edildi.

Çarşı Camisi önünde öğle namazı sonrası bir araya gelen vatandaşlar, İlçe Müftüsü Ömer Can tarafından okunan Fetih Suresi'ni dinledi.

Dua edilmesinin ardından bir açıklama yapan Kaman Kaymakamı Murat Girgin, "Zeytin Dalı Harekatı"na katılan askerler için bir araya geldiklerini söyledi.

Harekatın Türkiye'nin uluslararası anlaşmalardan kaynaklanan bir hakkı olduğunu vurgulayan Kaymakam Girgin, şunları kaydetti:

"Mazlum dünya için bir umut ışığı olan Türkiye Cumhuriyeti'ni zora düşürmek için dış güçler tarafından kurgulanan bu oyunu bozmak üzere başlatılan harekatı bütün kalbimizle destekliyoruz. Bu destek için biz de Kurtuluş Savaşımızın temellerinin atıldığı Kaman'da, kamu kurumlarımız, siyasi parti temsilcilerimiz, oda başkanlarımız ve sendika temsilcilerimiz, muhtarlarımız ve gençlerimizle okunan hatim ve Fetih Suresi ve dualarımızla vatanımızın ve milletimizin bekası için savaşan kahraman askerlerimizin muzaffer olmalarını diliyoruz. Allah onları her türlü kötülükten korusun."

Kaman Gençlik Merkezi Müdürü Cengiz Arslan ise, Kaman halkının ve gençlerinin milli ve manevi duygularının her zaman en üst düzeyde olduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement