Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika
Güncel

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Çorlu ilçesinde, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için tören yapıldı ve daha sonra şehitlikte dua edildi.

02.02.2018 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu ilçesinde, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için tören yapıldı ve daha sonra şehitlikte dua edildi.

Atatürk Meydanı'nda toplanan sivil toplum kuruluşları, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için ve bu operasyon kapsamında şehit olanlar için tören düzenledi.

Törende konuşan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Afrin Operasyonu'nda kullanılan silahların yerli silahlar olduğunu ve başarının bu sayede geldiğini söyledi.

Bu aşamada halkın sürekli devlet birimlerine gelip ne yapılabileceğini sorduklarını belirten Kılıç, şöyle konuştu:

"Operasyonda görevli askerlerimizin bütün ihtiyaçları devletimiz tarafından karşılanıyor. Onların sadece dualara ihtiyacı var. Çorlu'da bizler de sivil toplum örgütleri ile beraber bu programı tertip ettik. Bundan sonra da elimizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu da göstermek istedik. Ayrıca burada, askerlik şubesine verilmek üzere dilekçeler imzalanıyor. Bu dilekçeler de gönüllü askere gitmek isteyenler için."

Program sonrası gönüllü askerlik yapmak isteyenler, askerlik şubelerine verilmek üzere dilekçe imzalayıp ve daha sonra Kızılay'a kan bağışı yaptı.

Şehitlik'teki törende ise protokol üyelerine Çorlu Müftüsü Adem Gülmek, topluca dua ettirdi. Topluca edilen duaların ardından şehit mezarlarına kırmızı karanfil bırakıldı.

Törene, 5. Kolordu Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Çorlu Belediyesi Başkan Vekili Hasan Eligül, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Gürzsoy, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement