Zeytin Dalı Harekatı'na Destek İçin Bin Kavanoz Ayva Reçeli Gönderdi - Son Dakika
Güncel

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek İçin Bin Kavanoz Ayva Reçeli Gönderdi

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesindeki kadınlar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan Mehmetçikler için bin kavanoz ayva reçeli hazırladı.

30.01.2018 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesindeki kadınlar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan Mehmetçikler için bin kavanoz ayva reçeli hazırladı.

Çiftlikköylü kadınlar tarafından organize edilen reçel yapımına yoğun katılım gerçekleşti. Dualarla kaynatılan ayvalar, Mehmetçiklere uyarlanan maniler eşliğinde cam kavanozlara dolduruldu.

İlçe Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, kalplerin harekatta görev alan askerler için attığını dile getirerek, "Allah ordumuzu ve Mehmetçiğimizi korusun. Allah ordumuzla milletimizle yürümeyi hepimize nasip etsin inşallah." dedi.

İlçe sakini Asiye Koçgar da Mehmetçiklere sürekli dualar ettiklerini belirterek, "Allah askerlerimize güç kuvvet versin. Biliyoruz ordumuz askerlerimize gerekli yardımı yapıyor. Bizim reçellerimize ihtiyaçları yok ama biz de askerlerimize moral olması, destek olması amacıyla ayva reçeli kaynatıyoruz." ifadesini kullandı.

Dilek Yalçın ise "Ordumuza destek olmak için Çiftlikköy ile Taşköprü beldemizdeki kadınlarımız birlikte bin kavanoz ayva reçeli yapmak istedik. Askerimizin, devletimizin, reisimizin daima yanındayız. Türk milletinin kadınları da asla savaştan korkmaz, yeri gelir kepçe yeri gelir silah tutar." diye konuştu.

Kadınlar tarafından hazırlanan reçeller üzerinde Türk bayrağı bulunan kavanozlara doldurularak Mehmetçiklere gönderildi.

Zeytin Dalı Harekatı\'na Destek İçin Bin Kavanoz Ayva Reçeli Gönderdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeytin Dalı Harekatı'na Destek İçin Bin Kavanoz Ayva Reçeli Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement