Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Osmaniye/ - Son Dakika
Güncel

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Osmaniye/

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatında görev alan askerlere vatandaşların destekleri sürüyor.

07.02.2018 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatında görev alan askerlere vatandaşların destekleri sürüyor.

Kadirli Belediye Meclisi üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağış yaptı.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan, tüm meclis üyeleriyle Afrin'e yönelik düzenlenen harekata katılan Mehmetçiklerin yanında olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Belediye Meclisinde grubu bulunan MHP ve AK Parti'li üyeler ortak bir kararla nakdi para topladılar. Gönüllülük esasına göre bütün meclis üyelerimizin onayı ile Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışlamış bulunuyoruz. Allahım ordumuzu muzaffer eylesin. Meclis üyelerimize de böyle duyarlı bir davranışta bulundukları için de teşekkür ediyorum."

AK Parti'li meclis üyesi Mukadder Kafalı ve MHP'li meclis üyesi Zafer Biçer de Türk ordusunun Zeytin Dalı Harekatı'nda başarılı olması için dua ettiklerini dile getirdi.

- Adıyaman

Besni Belediyesi, harekata katılan askerlere Besni üzümü gönderdi.

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, özenle hazırladıkları üzümlerinin Afrin'deki askerlere şifa olmasını temenni etti.

Harekatın Türkiye'nin birlik ve bütünlüğü için başlatıldığını anımsatan Öztürk, kendilerinin ufak da olsa çorbada tuzlarının olmasını istediklerini dile getirerek, "Besni üzümü Türkiye ve dünyada bilinen bir üzümdür. Enerji, güç, vücuda ısı verir. Paketler halinde yaklaşık 500 kilogram civarında üzümlerimizi askerlerimizin sırt çantalarına koyacakları şekilde hazırladık. Onların yanındayız. Moral verebilmek, destek olmak adına elimizden gelen gayreti vermeye hazırız." dedi.

Dış güçlerin içeride bozamadıkları Türkiye'yi, sınır ötesinden yıkmaya çalışan bir zihniyeti olduğunu ifade eden Öztürk, "Bu zihniyete en iyi cevabı Türkiye'nin halkı ve askerlerimizin de yapmış olduğu mücadeleyle vermiş olacağız. Türkiye vardır, var olacaktır."diye konuştu.

Zeytin Dalı Harekatı\'na Destek - Osmaniye/
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Osmaniye/ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement