Zeytinburnu Kent Konseyi 14.Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Zeytinburnu Kent Konseyi 14.Genel Kurulu Yapıldı

Zeytinburnu Kent Konseyi 14.Genel Kurulu Yapıldı

Kazlıçeşme Kültür ve Sanat Merkezi Akdeniz Salonunda gerçekleşen Zeytinburnu Kent Konseyi 14.Genel Kurulu başladı.

29.05.2014 14:42  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Zeytinburnu  Belediye Başkanı Murat Aydın'ın Divan Başkanlığını yaptığı Kent konseyi Genel Kuruluna,Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş,Garnizon Komutanı Yarbay Ali Koluaçık,Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu  ve Sanatçı Arif Şentürk katıldı.

Akdeniz Salonunda, Saygı duruşu ve ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda,Divan Başkanlığını yürüten,Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın.hoş geldiniz konuşmasının ardından yaptığı konuşmasında, son seçimlerde farklı kazandığımız belediyede 5 yıllık yeni dönemde de kat-kat fazla çalışacağız dedi ve projelerinin bazılarından söz etti.

Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş 'de"Zeytinburnu Kent Konseyinin örnek çalışmalar yaptığını,kendilerinin de her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

.Başkan Murat Aydın'ın önerdiği ve oy birliği ile yürütmenin başına seçilen Cemal Merdan ise "Marka olmuş Zeytinburnumuzun, marka değerini daha da arttıracak fikir,düşünce ve projesi olan herkese kapımız açıktır" dedi.Daha sonra yapılan seçimlerde yürütme kurulu üyeleri belirlendi.

Genel kurul toplantısına,Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş,Garnizon Komutanı Yarbay Ali Koluaçık,Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu, Sanatçı Arif Şentürk ,Belediye  Başkan yardımcıları ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zeytinburnu Kent Konseyi 14.Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement