ZEYTİNBURNU'NDA SÜNGER ÜRETİLEN İŞ YERİNDE YANGIN (Havadan görüntülerle) - Son Dakika
Güncel

ZEYTİNBURNU'NDA SÜNGER ÜRETİLEN İŞ YERİNDE YANGIN (Havadan görüntülerle)

ZEYTİNBURNU\'NDA SÜNGER ÜRETİLEN İŞ YERİNDE YANGIN (Havadan görüntülerle)

Zeytinburnu'nda 3 katlı iş yerinin zemin katında bulunan sünger atölyesinde yangın çıktı.

19.06.2020 11:31  Güncelleme: 21:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Zeytinburnu'nda 3 katlı iş yerinin zemin katında bulunan sünger atölyesinde yangın çıktı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı.

Zeytinburnu Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi'ndeki 3 katlı iş yerinin zemin katında bulunan sünger atölyesinde  saat 09.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanlar kısa sürede tüm katları sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangının merkezine ulaşmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Gökyüzüne yükselen dumanların çevre ilçelerden de görüldüğü öğrenildi. Yanan sünger atölyesinde büyük çapta hasar meydana geldi. Polis ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.İş yerinde esnaf olan Feyzullah Okkay, "Sabah geldiğimizde yangın devam ediyordu. Sabah 09.00 gibi geldik. O sırada yangın vardı. Mallarımızı da kurtaramadık olduğu gibi kaldı orada. Polis bizi yaklaştırmıyor" dedi.

- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ZEYTİNBURNU'NDA SÜNGER ÜRETİLEN İŞ YERİNDE YANGIN (Havadan görüntülerle) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement