Zeytinburnu'nda taksiden inen kadın koşarak denize atladı - Son Dakika
3.Sayfa

Zeytinburnu'nda taksiden inen kadın koşarak denize atladı

Zeyrinburnu Sahili'nde bindiği taksiden inerek denize atlayan bir kadın intihar girişiminde bulundu. Denizden çıkarılan kadının üşümeye başlaması üzerine bölgede bulunan vatandaşlar üzerine battaniye örttü.

16.07.2019 04:34  Güncelleme: 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Zeytinburnu Sahili'nde bindiği taksiden inerek denize atlayan bir kadın intihar girişiminde bulundu. Genç kadını bindiği taksinin sürücüsü ile sahilde bulunan seyyar satıcı denizden çıkardı.

Olay Zeytinburnu Sahilinde 00: 30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Aksaray'dan taksiye binen 46 yaşındaki G.E. adlı kadın Zeytinburnu Sahiline geldiği sırada taksiden inerek koşarak denize atladı. G.E.'nin denize atladığını gören ismi öğrenilemeyen taksi sürücüsü ve sahilde bulunan bir seyyar satıcı G.E.'yi denizden çıkardı.

Zeytinburnu'nda taksiden inen kadın koşarak denize atladı

ÜZERİNE BATTANİYE ÖRTTÜLER

Olayı görenlerin haberi vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kadının üşümeye başlaması üzerine bölgede bulunan vatandaşlar üzerine battaniye örttü. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı G.E. ambulansa alınarak Samatya'da bulunan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Zeytinburnu'nda taksiden inen kadın koşarak denize atladı
Zeytinburnu\'nda taksiden inen kadın koşarak denize atladı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Zeytinburnu'nda taksiden inen kadın koşarak denize atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Hayyam : AKPden bıktı insanlar 17 19 Yanıtla MİLLİYETÇİ : terk edebilirsin ülkeyi 11 1 Zonguldak: En çok bikan sensin atlada kurtulalım.Ülke yansa geçip sevincinden saçını tarayacaksin. Anladın sen onu Hayyam 9 2 Ne alaka : Konuyla ne ilgisi var Hatsiz dengesiz 1 1
  • Abuzer kömürcü: Taksi parası vermemek için numara yapmış 8 18 Yanıtla
  • sskli dede: alkolik işte chplidir hepsi aynı 3 2 Yanıtla
  • 17: senedir insanlar çıldırdı 1 1 Yanıtla 18: PARA BOZDU İNSANLARI 3 0
  • tunç06: yaşam çok zorlaştı..kandırmışlardır bu kadını da ...ortalık yalancı dolandırıcı dan geçilmiyor..kim bilir nasıl kandırıldı ? KANMASIN GÖZÜNÜ AÇSIN HER SAKALLIYI DEDEN SANMA SANARSAN SONU CUP SUYA ATLARSIN.. 1 1 Yanıtla
  • Helal helal helal: HELAL SANA MİLLİYETÇİ YAZASI SAHİBİ KARDEŞİM TERK ETMESİN YOK OLSUN GİTSİN. 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement