Zincidere-Reşadiye-Başakpınar Yolu Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Zincidere-Reşadiye-Başakpınar Yolu Yenileniyor

Zincidere-Reşadiye-Başakpınar Yolu Yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi, Kayseri’yi Talas üzerinden Malatya Yolu’na bağlayan Zincidere-Reşadiye-Başakpınar yolunu rekor bir sürede yeniliyor.

05.06.2017 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi, Kayseri'yi Talas üzerinden Malatya Yolu'na bağlayan Zincidere-Reşadiye- Başakpınar yolunu rekor bir sürede yeniliyor.

Büyükşehir Belediyesi, Reşadiye-Başakpınar arasındaki yolu tamamlayarak hizmete sunduktan sonra Reşadiye-Zincidere arasında çalışmaya başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte çalışmaların hızla sürdüğü yolda incelemelerde bulundu.

Zincidere-Reşadiye-Başakpınar arasındaki yolun 2 buçuk kilometrelik ilk etabı olan Başakpınar-Reşadiye arasını tamamladıklarını hatırlatan Başkan Mustafa Çelik, "Şimdi Reşadiye mahallesi ile Zincidere Komando Tugayı'na kadar olan 4 km'lik bölümü yapıyoruz. Bir iki yolu tamamlayacağız. Bu çalışmaların ardından yol genişliği 13 metreye çıkacak. Oto korkulukları ve diğer güvenlik unsurları yapılacak. 6,5 milyon TL'ye mal olacak olan yolumuz çok daha güvenli ve çok daha konforlu bir şekilde hizmet verecek" dedi. Yolu rekor bir hızla yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik, "Toplam 6,5 kilometrelik yolun bu kadar kısa sürede bitirilmesi kolay bir iş değil. Rekorlar kırarak yolu yapıyor, temel atma ve açılış yapmadan da halkımızın hizmetine sunuyoruz" diye konuştu.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da, Talas'a yapılan hizmet nedeniyle Başkan Çelik'e teşekkür ederek, "Sayın Başkanımız ulaşımdaki hassasiyetiyle kent içi ulaşımı rahatlatmak için çalışıyor. Bu anlamda Talas'ın ana hatlarından birisi olan Komando Caddesi'nde başlayan çalışma Başakpınar'dan Talas istikametine geliyor. Yolun 4 km'si bitti. Reşadiye önünden devam ederek şehirden gelen trafiği Malatya yoluna bağlayan alternatif bir yol ortaya çıktı. Tugaya gelen misafirlerimizi de karşılayabilecek kalitede bir yol. Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yoldaki çalışmaları incelerken asfaltlama çalışmalarına bizzat katıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zincidere-Reşadiye-Başakpınar Yolu Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement