Zincirleme Kazada 7 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Zincirleme Kazada 7 Kişi Yaralandı

Zincirleme Kazada 7 Kişi Yaralandı

Balıkesir'in Savaştepe İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil karşı yönden gelen 2 otomobile çarptı, 7 kişi ağır yaralandı.

20.12.2015 23:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Savaştepe İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil karşı yönden gelen 2 otomobile çarptı, 7 kişi ağır yaralandı.

Kaza, bugün akşam saat 20.00 sıralarında Çamurlu Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Balıkesir'den Savaştepe istikametine seyir halinde olan Çetin Cihan (44) idaresindeki 35 VKD 43 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini bilinmeyen bir nedenle kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil karşı yönden gelen İbrahim Çalı (46) idaresindeki 10 BG 003 plakalı otomobil ile Fatih Ülger (30) idaresindeki 09 BP 356 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonrası otomobillerde bulunan, Çetin Cihan (44), Cevdet Çimen (44), Cengiz Sazan (51), Şenol Çimen (14) Nursel İz (51), Osman Yinik (51) ve Sadık Altay (19) yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zincirleme Kazada 7 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement