Ziraat Türkiye Kupası: Adana Demirspor: 1 - Medipol Başakşehir: 1 - Son Dakika
Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Adana Demirspor: 1 - Medipol Başakşehir: 1

Ziraat Türkiye Kupası: Adana Demirspor: 1 - Medipol Başakşehir: 1

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçında Adana Demirspor sahasında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

05.12.2018 22:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçında Adana Demirspor sahasında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

Maçtan Dakikalar:

32. dakikada orta sahada kaptığı topla ceza sahasına giren ve kaleci Ahmet Sabri ile karşı karşıya kalan Visca, pasını Soner'e aktardı. Bu oyuncunun şutu yan ağlarda kaldı.

36. dakikada savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı topla ceza sahası dışında buluşan Anderson'un şutu, kaleci Volkan'ın kucağında kaldı.

53. dakikada Anderson'un pasında soldan rakip ceza sahasına girmek isteyen Kosecki, Gökhan İnler tarafından yere indirilince karşılaşmanın orta hakemi Arda Kardeşler, penaltı gösterdi. Atışı kullanan Orhan Taşdelen topu ağlara yolladı. 1-0.

56. dakikada Berk ile duvar pası yapan Kosecki'nin sert şutunda kaleci Volkan topu güçlükle kornere çeldi.

61. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Kosecki'nin yerden vuruşunda kaleci Volkan, topu kornere çeldi.

79. dakikada İrfan Can'ın sol kanattan ortasında ceza sahası içinde Kerim Frei'in gelişine vuruşu yan ağlarda kaldı.

82. dakikada Manuel da Costa, rakip ceza sahasına yöneldiği anda Hamidou Traore'nin arkadan sert müdahalesiyle yerde kaldı. Sonrasında da ortalık karıştı. Arda Kardeşler, her iki oyuncuya da doğudan kırmızı kart gösterdi. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Edin Visca'nın vuruşunda kaleci Ahmet Sabri köşeden topu çeldi.

84. dakikada Galip, Gökhan İnler'i ceza sahasında düşürünce hakem penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Edin Visca, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 1-1.

Stat: 5 Ocak Fatih Terim

Hakemler: Arda Kardeşler xx, Samet Çiçek xx, Mustafa Savranlar xx

Adana Demirspor: Ahmet Sabri Fener xx, Tayyib Talha Sanuç xx, Hamidou Traore xx, Berk Yıldız xx, Emre Nefiz xx (Orkan Çınar dk. 78 x), Anderson xx (Galip Güzel dk. 74 x), Hakan Bilgiç xx, Orhan Taşdelen xx, Batuhan İşçiler xx, Kosecki xx, Boubacar Traore xx

Yedekler: Kurtuluş Yurt, Erkam Develi, Yiğit Kadıoğlu, Rüştü Hanlı, Musa Bulut

Medipol Başakşehir Volkan Babacan xx, Uğur Uçar xx (Caiçara dk. 76 x), Attamah xx, da Costa x, Karim Hafez x, Edin Visca xx, Gökhan İnler x, Kerim Frei xx, Milos Jojic x (Bajic dk. 66 x), Soner Aydoğdu x (İrfan Can dk. 66 x), Adebayor x

Yedekler: Mert Günok, Mahmut Tekdemir, Yusuf Avcılar, Salim Farsak, Kutay Pekşen

Goller: Orhan Taşdelen (dk. 54 pen.) (Adana Demirspor), Edin Visca (dk. 85 pen.) (Medipol Başakşehi)

Kırmızı kartlar: Hamidou Traore (Adana Demirspor), Manuel da Costa (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Jakub Kosecki (Adana Demirspor), Uğur Uçar (Medipol Başakşehir) - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ziraat Türkiye Kupası: Adana Demirspor: 1 - Medipol Başakşehir: 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.


Advertisement