Zirve Aydın 2019, 27 Nisan'da İstanbul'da - Son Dakika
Teknoloji

Zirve Aydın 2019, 27 Nisan'da İstanbul'da

Zirve Aydın 2019, 27 Nisan\'da İstanbul\'da

Sektöre yön vermiş derin tecrübelere sahip alanında yetkin uzmanlarla üniversite ve lise öğrencilerinin bir araya geldiği ve deneyimlerin paylaşıldığı bir organizasyondur.

17.04.2019 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Aydın Üniversitesi AR-GE Kulübü olarak gelenekselleştirme yolunda çalıştıkları Zirve Aydın'ın ikincisi ile karşınızda. Bu yıl Zirve Aydın 2019, #dönüşümzirvedenbaşlar mottosu ile yola çıktıkları bu etkinlikte çok önemli stratejik isimlerle dolu dolu bir gün geçireceğinizin sözünü veriyorlar.

Birbirinden değerli 6 konuşmacısıyla tanışma imkanı sunarak network ağınızı genişletmenize ve değişen dünyaya adapte olmanıza imkan sağlayacak bu günü kaçırmayın. Etkinlik günü gelen siz değerli dinleyicilere birbirinden farklı özel sponsorluklar ile çeşitli hediyeler verebilmek için çekilişleri olacaktır.

Zirve Aydın 2019, 27 Nisan'da İstanbul'da

Konuşmacılar:

Davut Can HESAPÇI – NMQ Digital

Onur Kemal KOÇ – Microsoft

Salih Özel – Turkcell

Batu UĞRASIZ – Scorp Inc.

Ufuk PEKER – Momentum Bilgi Transfer

Erkin ŞAHİNÖZ – FED Eski Araştırma Direktörü

Bu muhteşem etkinlikte sen de yerini almak istiyorsan web sitelerinden üye ol ve etkinliğe kaydını tamamla. Etkinlik ile detaylı bilgi almak için web sitelerini ziyaret edebilir, instagram (@iauarge) ve twitter(@iauarge) üzerinden İstanbul Aydın Üniversitesi Ar-Ge Kulübünü takip edebilirsiniz.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Zirve Aydın 2019, 27 Nisan'da İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement