Zirve Yayınevi Davası'nda Duruşma 1 Nisan'a Ertelendi - Son Dakika
Güncel

Zirve Yayınevi Davası'nda Duruşma 1 Nisan'a Ertelendi

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Zirve Yayınevi Davası’nda öğleden sonra gerçekleşen oturumda sanıkların talepleri reddedilirken, duruşma 1 Nisan 2015 tarihine ertelendi.

18.02.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Zirve Yayınevi Davası'nda öğleden sonra gerçekleşen oturumda sanıkların talepleri reddedilirken, duruşma 1 Nisan 2015 tarihine ertelendi.

17 Nisan 2007 tarihinde Zirve Yayınevi'nde 3 kişinin öldürülmesi ile ilgili görülen davada sanıklar bugün 102. kez hakim karşısına çıktı. Duruşmanın öğleden önceki oturumunda sanıkların taleplerini dinleyen mahkeme heyeti, sonraki oturumda ara kararını açıkladı.

Mahkeme, bugünkü duruşmaya katılmayan İlker Çınar ve Varol Bülent Aral'a duruşma tebliğinin gönderilmesine karar verirken, sanıkların HTS kayıtları ile ilgili bilirkişi incelemesi talebi reddedildi. Cinayetin ilk failleri olarak yargılanan Emre Günaydın, Abuzer Yıldırım, Salih Gürler, Hamit Çeker ve Cuma Özdemir'in elektronik kelepçe ile takibin değiştirilmesi ve günün belli saatlerinde dışarı çıkma talepleri de mahkemece reddedilirken, diğer bir sanık Levent Ercan Gelegen'in yurt dışı yasağının kaldırılması talebi de yine reddedildi.

Mahkeme heyeti, Varol Bülent Aral'ın tutukluluk halinin devamına ve bir sonraki duruşmaya katılmamasına karar verirken, duruşmayı 1 Nisan 2015 tarihine erteledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zirve Yayınevi Davası'nda Duruşma 1 Nisan'a Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement