Ziyaretçilerine Şapka Çıkarttıran Sergi - Son Dakika
Güncel

Ziyaretçilerine Şapka Çıkarttıran Sergi

Mamak Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Merkezi’nde açılan yıl sonu sergisinde alüminyum rölyeften ahşap boyamaya, dikiş nakıştan, iğne oyasına birbirinden seçkin yüzlerce ürün göz kamaştırdı.

10.05.2018 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Merkezi'nde açılan yıl sonu sergisinde alüminyum rölyeften ahşap boyamaya, dikiş nakıştan, iğne oyasına birbirinden seçkin yüzlerce ürün göz kamaştırdı.

Her biri işçilik ve estetik olarak hayranlık uyandıran ürünlerin yer aldığı sergi, ziyaretçilerine adeta şapka çıkarttırdı. Türk kültürüyle dolu bir müzeyi anımsatan sergi bir hafta açık kalacak.

Serginin açılışına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün eşi Zeliha Akgül, Mamak Kaymakamı Ziya Polat, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesini kesen Akgül, aile merkezlerine gelen kadınların öz güven kazandıklarını belirterek, kendi ayakları üzerinde durabilmenin gururunu yaşadıklarını kaydetti. Akgül, "Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu sergide yer alan ürünler aile merkezlerimizde verilen kursların kalitesini ortaya çıkarıyor. Her biri el emeği göz nuru ile yapılmış yüzlerce ürün sayesinde hanım kardeşlerimiz hem ev ekonomilerine katkı sağlıyor hem de hobilerini mesleğe dönüştürüyor" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ziyaretçilerine Şapka Çıkarttıran Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement