Zlatan'dan "Aslan" Benzetmesi - Son Dakika
Spor

Zlatan'dan "Aslan" Benzetmesi

Zlatan\'dan "Aslan" Benzetmesi

İsveçli yıldız ego yüklü sözlerine bir yenisini ekledi.

19.11.2017 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'ın nisan ayında Anderlecht ile oynadığı maçta çapraz diz bağları koptuktan sonra geçtiğimiz günmaçıyla birlikte sahalara dönen , karşılaşma sonrası yaptığı öz güven dolu açıklamalarla futbol dünyasına yeniden kendini hatırlattı.

Muhteşem yeteneğinin yanı sıra yüksek egolu karakteriyle de ayrı bir hayran kitlesi yaratan İsveçli yıldıza, 35 yaşında olduğu hatırlatılarak yaşadığı ağır sakatlığın tedavisi sırasında sahalara dönmesi konusunda şüphe yaşayıp yaşamadığı soruldu.

Yeniden futbol oynayacağına her zaman emin olduğunu söyleyen Ibrahimovic, "Geri döneceğimi biliyordum ve bundan endişe duymamı gerektiren hiçbir şey yoktu. Çünkü aslanların iyileşme süreci insanlara göre farklıdır." sözleriyle kendisine duyduğu güveni ortaya koydu.

Newcastle United maçının 77. dakikasındayerine oyuna dahil olarak bu sezon ilk kez resmi bir karşılaşmada süre alan Zlatan Ibrahimovic'in, geçtiğimiz yıl veda ettiğini açıkladığıMilli Takımı'yla 2018 Dünya Kupası'nda mücadele edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Zlatan'dan 'Aslan' Benzetmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement