Zlatan'dan Mesaj Var - Son Dakika
Spor

Zlatan'dan Mesaj Var

Zlatan\'dan Mesaj Var

Şu an oynayacak düzeyde olduğunu dile getiren İsveçli yıldız, sahalara her zamankinden daha formda dönmek için hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi.

16.09.2017 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağır sakatlığının tedavisinde son aşamaya gelen ve Manchester United ile yeniden anlaşan Zlatan Ibrahimovic, sahalara her zamanki halinden daha formda döneceğini söyledi.

Kulübün dergisi "Inside United"a röportaj veren İsveçli golcü, sağlık durumunun hızla iyiye gittiğini belirterek, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Ayağımdan geçirdiğim operasyonun ardından her gün antrenmanlarıma devam ettim." diye konuştu.

Sakatlık sürecinde bir gün bile tatil yapmadığının altını çizen 35 yaşındaki oyuncu, "Sahaya inerek yeniden oynamaya başladığımda, daha formda olacağım. Şu an oynayacak düzeydeyim ancak eski halimden daha formda olmak için bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Geçen sezon Manchester United formasıyla 28 gole imza atan yıldız oyuncu, nisan ayında yaşadığı ciddi sakatlığın ardından futboldan uzun bir süre uzak kalmıştı. İngiltere temsilcisi ile sözleşmesini sezon sonuna kadar uzatan İsveçli golcünün, yeşil sahalara 2018 yılının başında dönmesi bekleniyor.

Aynı başlıkta

İngiltere Premier Ligi

Sonuçlar

Puan durumu

Manchester UnitedEkipZlatan IbrahimovicSporcu
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Zlatan'dan Mesaj Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor
    16:28 Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor

    Mersin'de düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nın ilk yarışları yarın yapılacak. Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle organize edilen bu önemli etkinlikler, kentin renkli bir atmosfer kazanmasını sağlayacak. Organizasyona 29 ülkeden 140'ı yabancı olmak üzere toplam 380 sporcu katılacak.

  • Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı
    16:20 Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı

    Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen 'Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları' Samsun'da başladı. 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kamplarda 70 sporcuya eğitim veriliyor.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.


Advertisement